Natuurlijke zwemvijver

Het Springendal is een bronrijk gebied en één van die bronnen ligt op ons terrein. Een natuurlijke zwemplas gevoed door één van de vele bronnen die ons terrein rijk is. Ons natuurlijke zwemwater met zandstrand, waterattractie en waterspeeltuin is een absolute topper. Lekker genieten van de zon op de ligweide, dobberen met een bootje, vissen naar grote vissen, spelen in de waterspeeltuin, zandkastelen bouwen op het strand of gewoon genieten van de rust aan de waterkant. Grote blikvanger is de mega trampoline die prominent in het water aanwezig is voor vele uren speelplezier. In 2020 is onze waterglijbaan geplaatst, wie wil er niet lekker roetsend de zwemvijver in?  

Onze recreatieplas is één van de officiële zwemplassen in Overijssel. De zwemplas wordt gecontroleerd door provincie en het waterschap. Het heeft over de afgelopen 4 jaar de kwalificatie goed zwemwater gekregen.

Zwemvijver
Zwemvijver
 

Meer Op de Camping

Visvijver

Vanaf de steiger van onze natuurlijke bron heeft u de ideaale plek om eens heerlijk de hengel uit te gooien. In de vijver vindt u vooral voorntjes en brazem. Een visvergunning is niet nodig.