De Witte Berg

Comfortplaats met privé sanitair

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Overijssel, Ootmarsum
 

Voorzieningen

 1. 10A stroom Vanaf 2023 incl. 5 kwh per dag.
 2. Eigen watertappunt en vuilwaterafvoer
 1. Gratis wifi
 2. Huisdieren toegestaan
 1. Oppervlakte 100-140 m2
 2. Privé sanitair (unit met douche, wastafel en toilet)
 

Omschrijving

Luxe kamperen voor slechts €8,00 extra per nacht!

Ons kampeerterrein is ruim opgezet en ingepast in het mooie glooiende Twentse landschap. Op ons terrein vindt u volop voorzieningen om uw vakantie net dat beetje extra te geven. Zo zijn er twee verwarmde sanitairgebouwen. De voorzieningen zijn uitgebreid met kindersanitair. Overal vindt u speelveldjes voor de kinderen en is er WiFi aanwezig.

Vakantiepark De Witte Berg biedt drie categorieën ruime kampeerplekken met luxe en comfort binnen handbereik. De kampeerplekken liggen in een natuurlijk landschap waarin kampeerliefhebbers ongestoord kunnen genieten van rust en privacy.

De supercomfortplaatsen hebben:  

 • Een oppervlakte van 160m²
 • 10 ampère elektriciteitsvoorziening. Vanaf 2023 incl. 5 kwh per dag. Bij meer verbruik worden hier extra kosten voor berekend.
 • Gratis WiFi
 • Een waterkraan met afvoer
 • Privé sanitair (unit met douche, toilet en badmeubel)

1 recensie


 1. 7,5

  Geen recensie achtergelaten

  Juni 2022 - Henk K.

 

Tijdens de wintermaanden (Oktober tot 15 April 2023) is het zwembad gesloten en is de Horeca alleen in het weekend geopend.

Let op! In de maanden september, oktober en november verbouwen wij onze horeca. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je/jullie zo weinig mogelijk hinder ondervinden. De indoor speeltuin Happy Heintje is in deze periode beperkt geopend. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie.