Kamperen op vakantiepark De Witte Berg in Ootmarsum

Vakantiepark De Witte Berg
Vakantiepark De Witte Berg biedt drie categorieën ruime kampeerplekken met luxe en comfort binnen handbereik. De kampeerplekken liggen in een natuurlijk landschap waarin kampeerliefhebbers ongestoord kunnen genieten van rust en privacy. De basisplaatsen hebben een oppervlakte van 80-100m² en een 10 ampère elektriciteitsvoorziening.

De comfortplaatsen beschikken over een waterkraan met afvoer, een 10 ampère elektriciteitsvoorziening en hebben een oppervlakte van 100-140m². Extra comfortabel zijn onze supercomfortplaatsen met privé sanitair (unit met douche, toilet en badmeubel), 10 ampère elektriciteitsvoorziening, waterkraan met afvoer en een oppervlakte van 100-140m².

Op al onze campingplaatsen is gratis Wi-Fi en de plaatsen zijn tevens geschikt voor campers.

Seizoensplaatsen

Boek één van onze seizoensplaatsen en geniet het hele seizoen van al het moois wat vakantiepark De Witte Berg te bieden heeft. U bouwt de tent en of caravan één keer op en geniet het hele seizoen van al het moois dat Ootmarsum en de Twentse regio te bieden heeft. Op de plattegrond van vakantiepark De Witte Berg staan de seizoensplaatsen aangegeven. Meer informatie over de seizoensplaatsen vindt u hier.

Liever het hele jaar genieten?

Maak van vakantiepark De Witte Berg uw tweede huis. Er zijn verschillende jaarplaatsen te huur gelegen op mooie locaties op het vakantiepark. Ieder seizoen heeft zijn eigen charme. In het voorjaar geniet u van de bloeiende natuur en de paastradities in Ootmarsum. In de zomer kunt u de omgeving verkennen per fiets. We hebben verschillende fietsroutes beschikbaar. In het najaar kunt u een heerlijke herfstwandeling maken en in de winter genieten van de feestdagen op onze camping. Lees meer…

Sanitair

Schoon sanitair is een belangrijke voorwaarde voor een onvergetelijke vakantie. Vakantiepark De Witte Berg beschikt over twee verwarmde en luxueuze sanitaire gebouwen met kindersanitair en familiebadkamers. De sanitaire voorzieningen worden dagelijks schoongemaakt en zijn door de ANWB beoordeelt met een 8.9.

 • Gesloten doucheruimtes met bankje en kledinghaak
 • Douches met thermostaatknop
 • Familiebadkamer met kinderdouche en wastafel
 • Ruime gesloten toiletten voorzien van toiletpapier
 • Kindertoiletten
 • Babyruimte
 • Wasserette met was en droog mogelijkheden
 • Ruime afwas plaatsen
 • Stortplaats voor het chemisch toilet
 • Mindervaliden toiletten en douches
 • Achtergrondmuziek en infoschermen

Het douchen gaat volgens een sep-keysysteem. De sep-key, een magneetsleutel voor het activeren van het warme water, ontvangt u bij het inchecken. Deze sleutel kunt u opwaarderen en zal aftellen tijdens het gebruik van warm water. Het restantbedrag ontvangt u retour bij vertrek.

Wilt u liever niets missen van uw favoriete tv programma's? Wij verhuren digitenne's op basis van beschikbaarheid. Deze kunt u het best vooraf reserveren.