1. 5-sterren camping in Ootmarsum
 2. Ligging aan natuurgebied het Springendal
 3. Prachtige fiets- en wandelroutes

Camping bij het Springendal

Tijdens een vakantie in Twente mag een bezoekje aan de tuin van Nederland, oftewel natuurgebied het Springendal, zeker niet ontbreken. Dit prachtige stukje Twente bewonder je in Ootmarsum, vlakbij 5-sterren camping De Witte Berg. Waan je in een wereld met schilderachtige vijvers, stromende watervalletjes en smalle beekjes midden in het bos; geniet van alle rust en maak je hoofd écht even leeg. Vanaf onze camping bij het Springendal loop of fiets je zo het natuurgebied in. Geniet grenzeloos van de Twentse gastvrijheid en van een ontspannen en onbezorgde vakantie bij De Witte Berg.

Op onze camping aan het Springendal beleef je een ultieme kampeervakantie op ruime plaatsen midden in de Twentse natuur. Onze kampeerplaatsen beschikken standaard over 10 Ampère stroom. Houd je wel van kamperen, maar wil je liever niet het sanitair met andere campinggasten delen? Dan bieden wij de oplossing met onze kampeerplaatsen met privé sanitair. Beschik je niet over een eigen kampeermiddel of wil je gewoon liever een vakantie met iets meer luxe en comfort? Bekijk dan onze accommodaties voor 2 tot 6 personen en geniet van een natuurrijke vakantie met tegelijkertijd de gemakken van thuis. Voor een vrienden- of familieweekend is de Heerdink Hoeve, onze 20-persoons groepsaccommodatie, ideaal!

 

Kamperen

Verblijf met je camper, caravan, vouwwagen of tent op ruime kampeerplaatsen midden in de Twentse natuur.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Iets meer luxe en comfort? Bekijk dan onze accommodaties, variërend van bungalows en chalets tot lodges en tentvilla's.
Ontdek de accommodaties

Groepsaccommodatie

Een vrienden- of familieweekend op de planning? Dan is de 20-persoons groepsaccommodatie ideaal!
Bekijk de Heerdink Hoeve

Wat is er allemaal te beleven op de Springendal camping?

Met het prachtige natuurgebied het Springendal om de hoek beschikt Camping de Witte Berg over een schitterende ligging; onze ligging wordt niet voor niets als uitstekend beoordeeld door eerdere campinggasten. Ook wordt de camping als zeer kindvriendelijk bestempeld; de kleintjes kunnen lekker klimmen en klauteren in de centrale speeltuin of het indoor speelparadijs, zingen en dansen met ons enthousiaste animatieteam of een duik nemen in onze natuurlijke zwemvijver. Onze camping bij het Springendal ligt in een bronrijk gebied en één van deze bronnen ligt op De Witte Berg; speel- en zwemplezier is daarom altijd gegarandeerd! Wist je dat onze camping over een gloednieuw binnen- en buitenzwembad in één bevat? Dat maakt je vakantie helemaal compleet!

Onze faciliteiten in het kort:

 • Binnen- en buitenzwembad in één
 • Natuurlijke zwemvijver met watertrampoline
 • Restaurant Bie Heintje
 • Indoor speeltuin Happy Heintje
 • Grote buitenspeeltuin
 • Enthousiast animatieteam (schoolvakanties)
 • Visvijver
 • Ponyrijden en trekkerrijden
 • Gratis WiFi

De Witte Berg aan natuurgebied het Springendal

De Twentse grensregio met haar heuvels, weilanden, meertjes, hooilanden, heide en historische boerderijen en het pittoreske kunststadje Ootmarsum zorgen ervoor dat je het gevoel hebt in het buitenland te zijn, maar tóch met de Twentse gemoedelijkheid. Ontdek de prachtige wandel- en fietsroutes die het Springendal rijk is. Tip: achter op de camping bevindt zich een mooi wandelpad langs het natuurlijke beekdal. Bezoek ook eens de omliggende dorpen en steden, zoals Oldenzaal, Denekamp en Nordhorn en sluit je dag af met een heerlijke maaltijd bij restaurant Bie Heintje. Onze camping bij het Springendal laat jou écht even genieten van alle rust en ruimte in de groene omgeving van Twente!

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid