1. 5-sterren ANWB Top Camping
  2. In de omgeving van De Lutte (18 km)
  3. Buitenzwembad en zwemvijver

Camping bij De Lutte

De Lutte: een gezellig en knus dorpje in de natuurrijke Twentse regio. Dé perfecte vakantiebestemming voor rustzoekers en natuurliefhebbers. Vooral natuurgebied het Lutterzand zal je verbazen. Camping De Witte Berg, onze camping vlak bij De Lutte, biedt een ideale uitvalsbasis om De Lutte, het Lutterzand en de rest van Twente te ontdekken. Je vindt onze kleinschalige 5-sterren camping aan de rand van het pittoreske stadje Ootmarsum. Bij ons ervaar je écht nog de Twentse gastvrijheid. Je kampeert op ruime plekken midden in de natuur, maar een accommodatie huren is ook mogelijk op ons vakantiepark in de omgeving van De Lutte. Op onze camping vind je dus gegarandeerd de verblijfsmogelijkheid van jouw wensen. Één ding is zeker: bij ons beleef je dé vakantiesfeer bij uitstek!

 
Kampeerplaatsen
Kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen

Op onze 5-sterren camping heb je de keuze uit ruime kampeerplaatsen met 10 ampère stroom en gratis wifi.
Vind jouw kampeerplaats
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Van boslodges en bungalows tot groepsaccommodaties en appartementen. Op ons vakantiepark vind je het allemaal.
Vind jouw accommodatie

Vakantiepark De Witte Berg bij De Lutte

Op onze camping in de buurt van De Lutte kampeer je midden in de Twentse natuur. Alle kampeerplaatsen bieden 10 ampère stroom en gratis wifi. Afhankelijk van het type hebben de kampeerplaatsen een oppervlakte van 80 tot 160 m². Je kunt er kamperen met een gezelschap van max. zeven personen én twee honden. Wel zo fijn dat je trouwe viervoeter gewoon mee kan op vakantie! Op onze camping bij De Lutte bevinden zich twee schone, verwarmde en luxueuze sanitairgebouwen: hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel. Ons sanitair is dan ook niet voor niets beoordeeld met een 8.9 door de ANWB.

Toch is De Witte Berg méér dan alleen een camping. Je kunt namelijk ook verblijven in een leuke accommodatie voor 2 tot 6 personen. Een boslodge, bungalow, tentvilla, chalet of appartement of zelfs een 20-persoons groepsaccommodatie: waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Neem een kijkje op onze camping bij De Lutte

Camping in de buurt van het Lutterzand

Onze camping bevindt zich vlak bij De Lutte en het prachtige Lutterzand. In dit natuurgebied vind je een variatie aan bossen, water, stuifzand, weilanden en méér. Je maakt er de mooiste wandelingen, maar je kunt er ook zeker pootjebaden in de Dinkel of een verkoelend drankje drinken bij een van de gezellige paviljoens. Met 25 minuutjes rijden vanaf onze camping sta je al in dit unieke stukje natuur van Twente. Toch hoef je ons vakantiepark bij De Lutte niet eens te verlaten. We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in onze parkfaciliteiten: een dagje op De Witte Berg zal je zeker bevallen. Wat dacht je van verkoeling zoeken in het zwembad, zonnebaden op het strandje bij de natuurlijke zwemvijver of een hapje en een drankje nuttigen bij Bie Heintje? Een en al gezelligheid op onze camping, waar de gemoedelijke Twentse sfeer overheerst.

Waarom De Witte Berg?

  1. 5-sterren ANWB Top Camping
  2. Kleinschalig met een gemoedelijke sfeer
  3. Ervaar échte Twentse gastvrijheid
  4. Héél veel (kindvriendelijke) faciliteiten
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Beoordeling | 8.5 | Comfortplaats

"Keurig sanitairgebouw met goede schoonmaak. Voldoende leuke speelmogelijkheden voor de kinderen. Lekker eten in het restaurant en fijn dat er een patatje en ijsje gehaald kan worden in de snackbar."