De Witte Berg
Camping Twente met zwembad

Camping Twente met zwembad

 • Vakantiepark in Overijssel met overdekt zwembad
 • Natuurlijke zwemvijver
 • Waterpret gegarandeerd

Beleef veel plezier op onze camping in Twente met zwembad

Ben je op zoek naar een camping waar je optimaal geniet van de Twentse gastvrijheid, uitstekende voorzieningen en een natuurrijke omgeving? Dan is Camping De Witte Berg in Ootmarsum de ideale vakantiebestemming voor jou! Op onze camping in Twente met een zwembad ontsnap je even uit je alledaagse ritme en beleef je volop plezier en ontspanning. Een zwembad maakt jouw vakantie natuurlijk helemaal compleet. Onze camping is voorzien van een prachtig buitenzwembad met overkapping. Dankzij een verschuifbaar dak dat zowel open als dichter kan geniet je van veel zwemplezier bij goed én slecht weer. Het zwembad blijft altijd iets open i.v.m. ventilatie. Op onze camping met buitenzwembad met overkapping beleef je een heerlijke vakantie middenin de natuur. Ervaar het zelf!

 

Camping in Twente met een overdekt zwembad

Wanneer je kiest voor kamperen verblijf je op onze ruime basisplaatsen, comfortplaatsen of comfortplaatsen met privé sanitair met luxe en comfort binnen handbereik. Ultiem kamperen midden in de natuur op onze camping in Twente met een overdekt zwembad. Liever een accommodatie huren? Kies dan voor een bungalow, tentvilla, boslodge of appartement voor 2 tot 6 personen. De 20-persoons groepsaccommodatie de Heerdink Hoeve is ideaal voor een vakantie met je familie, vrienden of collega’s. Op Camping De Witte Berg vind je gegarandeerd jouw perfecte accommodatie. Om je vakantie nog perfecter te maken geniet je tijdens het kampeerseizoen van april t/m oktober van veel waterpret in het zwembad. Met een groot bad en een kleuterbad biedt onze camping in Overijssel met een zwembad een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

 

De Witte Berg: meer dan een camping met een buitenzwembad (deels overdekt)

Bij Camping De Witte Berg beleef je niet alleen waterpret in het zwembad, maar ook in de natuurlijke zwemvijver met zandstrand, op de mega trampoline en in de waterspeeltuin. Heerlijk zonnen op de ligweide, dobberen met een bootje, vissen naar voorntjes en brasem, zandkastelen bouwen op het strand en optimaal genieten van de rust aan de waterkant. Kinderen beleven urenlang speelplezier in de indoor speeltuin of centrale speeltuin naast het terras. In de vakantieperiodes is er een professioneel animatieteam aanwezig. Niet alleen onze camping in Overijssel met een zwembad heeft veel te bieden, ook de Twentse omgeving is het ontdekken waard. Maak prachtige wandelingen door natuurgebied Het Springendal, huur een scooter bij Actief Twente in Denekamp of bewonder honderd verschillende diersoorten bij Dierentuin Nordhorn. Op onze camping in Twente met een zwembad profiteer je onbeperkt van de volgende faciliteiten:

 • Buitenzwembad met overkapping
 • Natuurlijke zwemvijver
 • Waterspeeltuin 
 • Indoor speeltuin Happy Heintje
 • Buiten speeltuin met XXL airtrampoline
 • Animatieteam
 • Midgetgolfbaan
 • Restaurant Bie Heintje
 
 
 

Veelgestelde vragen over een camping met zwembad⤵

🏊‍♀ Wat is een leuke camping in Overijssel met een deels overdekt zwembad?

Een vakantie is pas helemaal compleet als er een zwembad aanwezig is. Daarom kun je bij De Witte Berg, een vakantiepark in Overijssel met deels overdekt zwembad, genieten van mega veel waterpret! Ons zwembad heeft een verschuifbaar dak dat met goed weer open kan en met slecht weer dicht. Ervaar het zelf in Ootmarsum.

🧒 Welke camping in Twente met deels overdekt zwembad is geschikt voor kinderen?

De Witte Berg is een camping en vakantiepark in Overijssel met een deels overdekt zwembad, maar biedt ook animatie voor de kinderen, overdekt speelparadijs en meerdere buitenspeeltuinen, natuurlijke zwemvijver, visvijver, waterspeeltuin en een midgetgolfbaan. De kinderen vervelen zich dus geen moment!

🕐 Wat zijn de openingstijden van deze camping met zwembad?

Onze camping in Overijssel met overdekt zwembad is geopend van april t/m september. De openingstijden kunnen per week iets afwijken. Bekijk de actuele openingstijden.

💦 Hoe groot is het zwembad?

Het zwembad van De Witte Berg beschikt over een groot bad van 7x16 meter, ideaal voor baantjes trekken. Aan de kleintjes hebben we ook gedacht. Speciaal voor hun is er een kleuterbad van 6x7 meter met een gaaf waterspeeltoestel. Waterpret gegarandeerd voor jong én oud op onze camping in Twente met zwembad!