1. Kamperen met een hond
 2. Ruime kampeerplaatsen in de Twentse natuur
 3. 5-sterren camping in Ootmarsum

Camping in Overijssel met een hond

Bent u op zoek naar een camping waar honden zijn toegestaan in Nederland? Bij 5-sterren ANWB camping De Witte Berg snappen we dat als geen ander. Uw trouwe viervoeter is onderdeel van de familie en móét gewoon mee op vakantie! Bij De Witte Berg in het pittoreske stadje Ootmarsum is uw huisdier meer dan welkom. Kom kamperen met uw hond in de Twentse natuur en ervaar het échte buitenleven, terwijl u grenzeloos geniet van de Twentse gastvrijheid die heerst op onze kleinschalige camping. U voelt zich meteen thuis op onze camping met hond, dus zet uw camper, caravan of tent op en begin met genieten van uw welverdiende vakantie! 

Huisregels in het kort:

 • Maximaal 2 huisdieren per kampeerplaats
 • Uw hond kort aangelijnd houden op de camping
 • Uw hond uitlaten buiten het campingterrein

Huisdiervriendelijke kampeerplaatsen(3)

Vanaf
€ 43

Trekkersplaats

Overijssel, Ootmarsum
2Nee
 • Oppervlakte 100-140 m2
 • Eigen watertappunt en vuilwaterafvoer
Vanaf
€ 63

Comfortplaats

Overijssel, Ootmarsum
SommigeJa
 • 10A stroom
 • Watertappunt < 50m
 • Oppervlakte 100-140 m2
 • Eigen watertappunt en vuilwaterafvoer
Vanaf
€ 64

Comfortplaats met privé sanitair

Overijssel, Ootmarsum
SommigeJa
 • 10A stroom
 • Eigen watertappunt en vuilwaterafvoer
 • Privé sanitair (unit met douche, wastafel en toilet)

Kamperen met een hond bij De Witte Berg

Neemt u uw huisdier mee tijdens uw vakantie bij De Witte Berg? Dan gelden er wel een paar huisregels. Zo zijn er per kampeerplaats maximaal twee huisdieren toegestaan. Uw trouwe viervoeter dient kort aangelijnd te zijn, ook bij uw kampeerplaats, zodat andere kampeerders geen last hebben van uw huisdieren. Op onze camping waar honden zijn toegestaan mogen zij niet uitgelaten worden. Het naastgelegen natuurgebied Het Springendal leent zich uitstekend voor mooie wandelingen met uw hond. Huisdieren zijn alleen toegestaan op de kampeerplaatsen en zijn dus niet welkom in de verhuuraccommodaties of in de openbare ruimtes, zoals het zwembad, de vijver en het overdekte speelparadijs.

Kom kamperen met uw hond bij De Witte Berg op ruime kampeerplaatsen midden in de Twentse natuur. U kunt kiezen voor een basisplaats (80-100 m²), een comfortplaats (100-140 m²) of een comfortplaats met privé sanitair (160 m²). Kiest u voor de laatste optie? Dan hoeft u het sanitair niet te delen met andere campinggasten en profiteert u van een eigen douche, toilet en badmeubel. Alle kampeerplaatsen beschikken over 10 ampère stroom. Op welke kampeerplaats u ook verblijft, op het hele campingterrein kunt u gebruik maken van gratis WiFi. U kunt dus altijd het thuisfront leuke vakantiefoto’s sturen van jullie vakantie!

 
Vind uw ideale kampeerplek
 

Ontdek Ootmarsum en Twente

Wanneer u op zoek bent naar een camping met hond in Nederland, is De Witte Berg in Ootmarsum zeker een aanrader. Letterlijk naast de camping vindt u natuurgebied Het Springendal, waar u mooie wandelingen met uw viervoeter kunt maken langs smalle beekjes, glooiende heuvels, groene weilanden en historische boerderijen. Dit stukje Twente wordt niet voor niets de tuin van Nederland genoemd. Onze camping met hond in Nederland ligt ook vlakbij Het Lutterzand (17 km) en Het Hulsbeek (18 km), natuurgebieden waar ook hondenlosloopgebieden te vinden zijn. Zo kan uw huisdier lekker spelen, rennen en ravotten met andere honden! 

We snappen dat u meteen de Twentse omgeving wilt ontdekken met uw hond. Toch biedt een dagje op de camping ook optimaal vermaak. Beleef waterpret in het nieuwe binnen- en buitenzwembad in één. Dankzij een overkapping geniet u bij goed én slecht weer van zwemplezier! Waar u ook zwemplezier beleeft, is in de natuurlijke zwemvijver. Een grote blikvanger is de mega trampoline in het midden van de vijver; durft u de uitdaging aan? De kinderen vermaken zich dag in, dag uit bij de indoor speeltuin, in de centrale buitenspeeltuin of bij het enthousiaste animatieteam! Laat u ‘s avonds culinair verrassen op het terras van Bie Heintje!

Wilt u kamperen met uw hond in Nederland? Kom dan naar De Witte Berg in Ootmarsum; een camping waar honden zijn toegestaan. Geniet met het hele gezin én natuurlijk uw huisdier van een vakantie boordevol Twentse gastvrijheid in een natuurrijke omgeving!

 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid