De Witte Berg

Basisplaats

Beschikbaarheid en prijs
 

Locatie

Overijssel, Ootmarsum
 

Voorzieningen

  1. 10A stroom Vanaf 2023 incl. 5 kwh per dag.
  2. Gratis wifi
  1. Huisdieren toegestaan
  2. Oppervlakte 80-100 m2
  1. Watertappunt < 50m
 

Omschrijving

Kampeerplekken met luxe en comfort binnen handbereik

Ons kampeerterrein is ruim opgezet en ingepast in het mooie glooiende Twentse landschap. Op ons terrein vindt u volop voorzieningen om uw vakantie net dat beetje extra te geven. Zo zijn er twee verwarmde sanitairgebouwen. De voorzieningen zijn uitgebreid met kindersanitair. Overal vindt u speelveldjes voor de kinderen en is er WiFi aanwezig.

Vakantiepark De Witte Berg biedt drie categorieën ruime kampeerplekken met luxe en comfort binnen handbereik. De kampeerplekken liggen in een natuurlijk landschap waarin kampeerliefhebbers ongestoord kunnen genieten van rust en privacy. 

De basisplaatsen hebben een oppervlakte van 80-100m² en een 10 ampère elektriciteitsvoorziening. Vanaf 2023 incl. 5 kwh per dag. Bij meer verbruik worden hier extra kosten voor berekend.

 

Tijdens de wintermaanden (Oktober tot 15 April 2023) is het zwembad gesloten en is de Horeca alleen in het weekend geopend.

Let op! In de maanden september, oktober en november verbouwen wij onze horeca. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat je/jullie zo weinig mogelijk hinder ondervinden. De indoor speeltuin Happy Heintje is in deze periode beperkt geopend. Voor meer informatie kun je terecht bij de receptie.