1. 5-sterren camping in Ootmarsum
  2. 15 km vanaf Oldenzaal
  3. Zwemvijver met zandstrand

Camping bij Oldenzaal

Wil je graag vakantie vieren midden in de Twentse natuur en vlakbij hanzestad Oldenzaal? Camping De Witte Berg in het pittoreske Ootmarsum ligt op slechts 15 km afstand van de gezellige stad met een roemrijk verleden. Dit verleden vind je terug in de prachtige eeuwenoude St. Plechelmusbasiliek. In de sfeervolle binnenstad met vele winkelstraatjes en twee overdekte winkelcentra kun je uitstekend een dagje winkelen. Tip: bezoek op maandag of zaterdag de markt en schuif daarna aan op één van de vele terrasjes rondom het gezellige stadsplein. Wil je het “stadje van plezier” optimaal ontdekken? Kies dan voor onze camping vlakbij Oldenzaal tijdens het carnavalsfeest of de braderie de Boeskool is Lös en ervaar wat feesten in Twente is. Na een dagje rondstruinen door Oldenzaal is niets fijner dan optimaal tot rust komen op ons vakantiepark. Proef het echte buitenleven bij De Witte Berg waar je verblijft op ruime kampeerplaatsen, maar waar je ook een accommodatie kunt huren. Of je nu kiest voor kamperen of een accommodatie huren, op het hele vakantiepark maak je gebruik van gratis WiFi. Wist je dat onze camping in de buurt van Oldenzaal over een gloednieuw binnen- en buitenzwembad in één beschikt? Zwemplezier gegarandeerd bij goed én slecht weer!

 

Kamperen

Verblijf met je camper, caravan, vouwwagen of tent op ruime kampeerplaatsen met comfort binnen handbereik.
Bekijk de kampeerplaatsen

Accommodaties

Liever een accommodatie? Kies voor een chalet, trekkershuisje, bungalow, appartement, tentvilla of boslodge.
Bekijk de accommodaties
 

Vakantiepark in de buurt van Oldenzaal

Beleef een onvergetelijke kampeervakantie midden in de Twentse natuur, maar tegelijkertijd met luxe en comfort binnen handbereik. Ongestoord genieten van alle rust, ruimte en privacy om je heen! Toch liever vanuit een accommodatie de Boeskoolstad ontdekken? Dan is een vakantiehuis nabij Oldenzaal jouw ideale vakantiebestemming. Verblijf met 2 tot 6 personen in een chalet, trekkershuisje, bungalow, appartement, tentvilla of boslodge, die ieder hun eigen charme kennen. Grotere groepen kunnen terecht in de Heerdink Hoeve; onze groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen. Op onze camping verveel je je geen moment dankzij de vele parkfaciliteiten. Het Springendal is een bronrijk gebied en één van de natuurlijke bronnen ligt op de camping. Heerlijk zwemmen in de zwemvijver met zandstrand, waterattractie en waterspeeltuin; als dat niet genieten is. Kinderen vermaken zich dagenlang in de overdekte speeltuin, de centrale speeltuin met springkussen of bij het animatieteam, terwijl jij heerlijk op het zonnige terras van Bie Heintje geniet van een hapje en een drankje. Pony rijden, vissen en zelfs trekker rijden behoren ook tot de mogelijkheden op ons vakantiepark vlakbij Oldenzaal.

Wat te doen tijdens een vakantie bij Oldenzaal?

Voor ontspanning en inspanning is recreatiepark het Hulsbeek een ideale dagbesteding. Te midden van bossen vind je een grote recreatieplas met brede zandstranden en ligweiden, waar je heerlijk kunt ontspannen, maar ook actief bezig kunt gaan door te gaan zwemmen, surfen, vissen, fietsen, wandelen, trimmen of paardrijden. Op het Hulsbeek bevindt zich ook het Outdoor Challenge Park; ideaal voor de avonturiers onder ons. Vlotten bouwen, suppen, kajakken, tokkelen en survival activiteiten, leef je helemaal uit. Zoek je nog meer uitdaging? Breng dan een bezoekje aan AvatarZ Nature Park in Oldenzaal en trotseer het klimparcours hoog in de bomen. Andere aanraders tijdens je verblijf op onze camping vlakbij Oldenzaal zijn de openlucht kartbaan en het Palthehuis Museum in de hanzestad. Voor ultieme ontspanning bezoek je de Saré Thermen & Beauty of Boerderij Spa; een luxe spa in een eeuwenoude Twentse boerderij. Geniet in een mooie rustieke omgeving van kwalitatieve behandelingen midden in de Twentse natuur. Vanuit je vakantiehuis bij Oldenzaal beleef je een onvergetelijke vakantie in een bruisende en tegelijkertijd natuurrijke omgeving en met uitstekende parkvoorzieningen.

 
Boek deze camping bij Oldenzaal
 

8 tips voor een vakantie bij Oldenzaal:

 
  1. St. Plechelmusbasiliek
  2. Palthehuis Museum
  3. Recreatiepark Het Hulsbeek
  4. Openlucht kartbaan
  5. AvatarZ Nature Park
  6. Outdoor Challenge Park
  7. Winkelen Vijfhoek en Driehoek
  8. Saré Thermen & Beauty