1. 5-sterren camping in Ootmarsum
  2. 15 km vanaf Oldenzaal
  3. Zwemvijver met zandstrand

Camping bij Oldenzaal

Wil je graag vakantie vieren midden in de Twentse natuur en vlakbij hanzestad Oldenzaal? Camping De Witte Berg, in het pittoreske Ootmarsum, ligt op slechts 15 km afstand van de gezellige stad met een roemrijk verleden. Dit vind je terug in de prachtige eeuwenoude St. Plechelmusbasiliek. In de sfeervolle binnenstad met vele winkelstraatjes en twee overdekte winkelcentra kun je uitstekend een dagje winkelen. Na een dagje rondstruinen door Oldenzaal is niets fijner dan optimaal tot rust komen op ons vakantiepark. Proef het echte buitenleven bij De Witte Berg waar je verblijft op ruime kampeerplaatsen, maar waar je ook een accommodatie kunt huren. Of je nu kiest voor kamperen bij Oldenzaal of een accommodatie huren, je geniet hoe dan ook van een onstpannende vakantie op onze camping bij Oldenzaal.

Bekijk het aanbod
 

Vakantiepark in de buurt van Oldenzaal

Beleef een onvergetelijke kampeervakantie midden in de Twentse natuur met tegelijkertijd luxe en comfort binnen handbereik. Ongestoord genieten van alle rust, ruimte en privacy om je heen! Toch liever vanuit een accommodatie de Boeskoolstad ontdekken? Dan is een vakantiehuis nabij Oldenzaal jouw ideale vakantiebestemming. Verblijf met 2 tot 6 personen in een chalet, trekkershuisje, bungalow, appartement, tentvilla of boslodge, die ieder hun eigen charme kennen. Grotere groepen kunnen terecht in de Heerdink Hoeve; onze groepsaccommodatie voor maximaal 20 personen.

Op onze camping in de buurt van Oldenzaal verveel je je geen moment dankzij de vele parkfaciliteiten. Het Springendal is een bronrijk gebied en één van de natuurlijke bronnen ligt op de camping. Heerlijk zwemmen in de zwemvijver met zandstrand, waterattractie en waterspeeltuin; als dat niet genieten is. Kinderen vermaken zich dagenlang in de overdekte speeltuin, de centrale speeltuin met springkussen of bij het animatieteam, terwijl jij heerlijk op het zonnige terras van Bie Heintje geniet van een hapje en een drankje. Ook vissen en zelfs trekker rijden behoren tot de mogelijkheden op ons vakantiepark vlak bij Oldenzaal.

 

Wat te doen tijdens een vakantie bij Oldenzaal?

Benieuwd wat je allemaal kunt doen in Oldenzaal tijdens je vakantie? Bezoek op maandag of zaterdag de markt en schuif daarna aan op één van de vele terrasjes rondom het gezellige stadsplein. Wil je het “stadje van plezier” optimaal ontdekken? Kies dan voor onze camping vlak bij Oldenzaal tijdens het carnavalsfeest of de braderie de Boeskool is Lös en ervaar wat feesten in Twente is.

Voor ontspanning en inspanning is recreatiepark het Hulsbeek een ideale dagbesteding. Te midden van bossen vind je een grote recreatieplas met brede zandstranden en ligweiden, waar je heerlijk kunt ontspannen, maar ook actief bezig kunt gaan door te gaan zwemmen, surfen, vissen, fietsen, wandelen, trimmen of paardrijden. Op het Hulsbeek bevindt zich ook het Outdoor Challenge Park; ideaal voor de avonturiers onder ons. Vlotten bouwen, suppen, kajakken, tokkelen en survival activiteiten, leef je helemaal uit. Zoek je nog meer uitdaging? Breng dan een bezoekje aan AvatarZ Nature Park in Oldenzaal en trotseer het klimparcours hoog in de bomen. Andere aanraders tijdens je verblijf op onze camping vlak bij het Hulsbeek zijn de openlucht kartbaan en het Palthehuis Museum in de hanzestad. Voor ultieme ontspanning bezoek je de Saré Thermen & Beauty of Boerderij Spa; een luxe spa in een eeuwenoude Twentse boerderij. Vanaf onze camping nabij het Hulsbeek beleef je een onvergetelijke vakantie in een bruisende en natuurrijke omgeving en met uitstekende parkvoorzieningen.

8 tips voor een vakantie bij Oldenzaal:

 
  1. St. Plechelmusbasiliek
  2. Palthehuis Museum
  3. Recreatiepark Het Hulsbeek
  4. Openlucht kartbaan
  5. AvatarZ Nature Park
  6. Outdoor Challenge Park
  7. Winkelen Vijfhoek en Driehoek
  8. Saré Thermen & Beauty
 
Boek deze camping bij Oldenzaal
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid