1. Kamperen & Accommodaties
  2. Nieuw binnen- en buitenzwembad
  3. Visvakantie in Ootmarsum

Camping met visvijver

Zoekt u voor uw vakantie een camping met visvijver? Dan bent u bij camping de Witte Berg in Ootmarsum aan het juiste adres! Onze camping beschikt over een mooie visvijver dichtbij de kampeerplaatsen. Zoek een mooi plekje aan de steiger en kom heerlijk tot rust tijdens uw visvakantie in Nederland. 

U kunt op onze camping met viswater genieten van ruim opgezette kampeerplaatsen en uitstekende faciliteiten. Beschikt u niet over een caravan of camper maar wilt u wel graag vakantie vieren op een vakantiepark zoals De Witte Berg? Verblijf dan in een van onze accommodaties! De Witte Berg biedt onder andere chalets, bungalows en een trekkershut.

Accommodaties

De huizen zijn voorzien van alle gemakken die je je kunt wensen en je geniet er van veel rust en privacy.
Boek hier een accommodatie

Kampeerplekken

Op onze natuurrijke camping verblijf je op ruime kampeerplaatsen met luxe en comfort binnen handbereik.
Boek hier een kampeerplek

Faciliteiten Camping De Witte Berg

 
  1. Nieuw binnen- en buitenzwembad in één
  2. Natuurlijke zwemvijver met waterspeeltuin
  3. Indoor speeltuin Happy Heintje
  4. Speeltoestellen met airtrampoline
  5. Animatieteam
  6. Midgetgolfbaan
  7. Restaurant Bie Heintje

Camping met viswater in Twente

Niets is zo ontspannend als een hengel uitgooien tijdens uw visvakantie bij De Witte Berg! De kindvriendelijke camping in Ootmarsum biedt vele faciliteiten, waaronder dus de prachtige visvijver. Wilt u niet in dezelfde visvijver blijven vissen? In de directe omgeving zijn er ook vele mogelijkheden om te vissen. Zo is er in Ootmarsum een grote openbare visvijver. Mocht u voor het grotere werk willen gaan en fanatiek willen gaan vissen dan zijn er in Reutum en Geesteren twee grote visvijvers. Deze visvijvers vragen echter wel entreekosten.

Camping met visvijver
Prachtige camping met viswater

Omgeving van de camping met visvijver

Wilt u tijdens uw visvakantie in Nederland de omgeving nog even ontdekken? De Witte Berg ligt vlakbij het Springendal en dit biedt vele voordelen. Het Springendal staat namelijk bekend om haar waterbronnen en een van deze bronnen ligt op het terrein van de Witte Berg. De vijver wordt onder andere gebruikt om te zwemmen maar is ook uitermate geschikt om in te vissen. Vanaf de steiger kunt u perfect uw hengel uitwerpen om even te vissen en zodoende tot rust te komen. In de vijver vindt u vooral voorntjes en brasems en om te vissen in onze visvijver heeft u geen visvergunning nodig. Verder biedt het pittoreske centrum van Ootmarsum gezellige terrassen en leuke boetiekjes. Het ontbreekt u als visliefhebber dus aan niets op Camping de Witte Berg!

Boek deze camping met visvijver