De Witte Berg
Camping met visvijver

Visvijver

  • Camping met visvijver in Ootmarsum
  • Beoordeeld met 5 sterren
  • Ideaal voor een visvakantie in Nederland

5-sterren camping met visvijver

Zoek je voor jouw vakantie een camping met visvijver? Dan ben je bij camping de Witte Berg in Ootmarsum aan het juiste adres! Onze kleinschalige camping beschikt over een mooie visvijver dicht bij de kampeerplaatsen. Zoek een mooi plekje aan de steiger en kom heerlijk tot rust tijdens jouw visvakantie in Nederland. Je kunt op onze camping met viswater genieten van ruim opgezette kampeerplaatsen en uitstekende faciliteiten. Beschik je niet over een caravan of camper maar wil je wel graag vakantie vieren op een vakantiepark zoals De Witte Berg? Verblijf dan in een van onze accommodaties!

 

Camping met viswater in Twente

Niets is zo ontspannend als een hengel uitgooien tijdens jouw visvakantie bij De Witte Berg! Deze camping aan viswater in Twente biedt vele faciliteiten, waaronder dus de prachtige visvijver. Wil je niet in dezelfde visvijver blijven vissen? In de directe omgeving zijn er ook vele mogelijkheden om te vissen. Zo is er in Ootmarsum een grote openbare visvijver. Mocht je voor het grotere werk willen gaan en fanatiek willen gaan vissen, dan zijn er in Reutum en Geesteren twee grote visvijvers. Deze visvijvers vragen echter wel entreekosten. Of je nu bij De Witte Berg komt vissen of in de omgeving, als visliefhebber kom je niets te kort! Daarna kom je heerlijk tot rust in een compleet ingerichte accommodatie of op een ruime kampeerplek.

Faciliteiten Camping De Witte Berg

  • Buitenzwembad met overkapping
  • Natuurlijke zwemvijver met waterspeeltuin
  • Binnen- en buitenspeeltuin(en)
  • Animatieteam
  • Midgetgolfbaan
  • Restaurant Bie Heintje

Sfeerimpressie van onze camping aan viswater

Omgeving van de camping met visvijver

Wil je tijdens jouw visvakantie in Nederland de omgeving nog even ontdekken? De Witte Berg ligt vlak bij het Springendal en dit biedt vele voordelen. Het Springendal staat namelijk bekend om haar waterbronnen en een van deze bronnen ligt op het terrein van de Witte Berg. De vijver wordt onder andere gebruikt om te zwemmen maar is ook uitermate geschikt om in te vissen. Vanaf de steiger kun je perfect jouw hengel uitwerpen om even te vissen en zodoende tot rust te komen. In de vijver vind je vooral voorntjes en brasems en om te vissen op onze camping aan viswater heb je geen visvergunning nodig. Verder biedt het pittoreske centrum van Ootmarsum gezellige terrassen en leuke boetiekjes. Het ontbreekt je als visliefhebber dus aan niets op Camping de Witte Berg!

 
 

❓ Wat is een leuke camping met visvijver?

Een leuke camping met visvijver in Nederland vind je bij De Witte Berg. Deze 5-sterren camping in Overijssel biedt alle ingrediënten om jouw visvakantie tot een groot succes te brengen. Van faciliteiten als een visvijver en een zwembad tot een natuurlijke zwemvijver en een animatieteam. Daarna heerlijk ontspannen in een accommodatie of op een kampeerplaats.

🚿 Welke camping met viswater beschikt over privé sanitair?

Als je tijdens het kamperen van extra luxe en comfort houdt, zit je bij ons goed. De Witte Berg is namelijk een camping met privé sanitair waardoor je beschikt over veel privacy. Je hebt de keuze uit een comfortplaats, comfortplaats deluxe of een panoramaplaats, allen voorzien van privé sanitair. De sanitairunits zijn voorzien van een eigen douche, wastafel en toilet. Dat is pas fijn!

🏊‍♀ Waar boek ik een camping met visvijver en een zwembad?

Bij De Witte Berg in Ootmarsum! Op onze camping aan viswater vind je niet alleen een visvijver, maar ook een buitenzwembad met overkapping. Zowel bij goed als slecht weer geniet je van veel waterpret dankzij een verstelbaar dak, dat open en dicht kan. Het zwembad bestaat uit een groot gedeelte en een apart gedeelte voor de kleintjes.