De Witte Berg
Zwembad de Witte Berg

Zwembad

Zwembad

Tijdens je vakantie mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Daarom beschikken we bij De Witte Berg over een buitenzwembad met overkapping. Dankzij het verstelbare dak kan het zwembad met slecht weer dichter en met goed weer open. Let op! Het zwembad blijft altijd iets open voor ventilatie, ongeacht het weer. Waterpret is altijd gegarandeerd! Het zwembad bestaat uit een groot bad van 7x16 meter, hier kun je gerust een paar baantjes trekken. Voor de kleintjes is er een kleuterbad van 6x7 meter met een heel gaaf waterspeeltoestel. Het zwembad is van medio april tot oktober geopend, voor actuele openingstijden verwijzen wij je naar de website

Het diepe bad is van 9.30 tot 10.30 geopend voor het zwemmen van baantjes.

Het zwembad wordt verwarmd door zonne energie. Hierdoor kan het zijn dat medio april de watertemperatuur schommelt tussen de 23 - 24 graden i.p.v. de 28 graden die wij nastreven. 

Gezichtsherkenning: Wij maken gebruik van gezichtsherkenning voor de toegang tot ons zwembad. Instructies ontvang je voor aankomst via de e-mail. 

Let op: vanaf 2023 kunnen dag bezoekers tegen betaling gebruik maken van het zwembad. Hierin zijn de vakantieperioden Hemelvaart, Pinksteren, meivakantie en zomervakantie uitgesloten. Dit is alleen voor bezoekers van onze campinggasten. 

Zwembaden in de omgeving

Naast ons zwembad zijn er ook meerdere zwembaden in de nabije omgeving.

🏊‍♂ Openlucht zwembad de Kuiperberg in Ootmarsum (3 km)

Al 50 jaar lang een begrip in Ootmarsum en de omgeving. Of je nou komt om baantjes te trekken, bij te komen of gewoon een frisse duik wilt nemen… bij dit zwembad neem je de tijd om te genieten. Ontdek de verschillende zwembaden, glijbanen en duikplanken. 

🏊‍♂ Zwembad de Vlaskoel Tubbergen (9,5 km)     

Hier vind je een overzichtelijk zwembad dat bestaat uit 2 baden, een lange waterglijbaan, waterspeelplaats, airtrampoline, bubbelbad, Turks Stoombad, peuterbad en een gezellig sportcafé. Ook beschikken zij over een tillift voor mindervalide zwemmers en een luie trap.

🏊‍♂ Zwembad Dorper Esch in Denekamp (10,5 km)       
 

In Zwembad de Dorper Esch heb je verschillende baden tot je beschikking. Het warme bad en een tweetal wedstrijdbaden.

🏊‍♂ Waldbad Uelsen in Duitsland (15 km)  

Waldbad Uelsen heeft een 50 meter bad voor de sportieve zwemmer. Daarnaast is een stroomkanaal, peuterbad met speeltoestellen, 2 glijbanen en een recreatiebad.