Zwembad

Tijdens je vakantie mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Daarom beschikken we bij De Witte Berg over een buitenzwembad met overkapping. Dankzij het verstelbare dak kan het zwembad met slecht weer dichter en met goed weer open. Let op! Het zwembad blijft altijd iets open voor ventilatie, ongeacht het weer. Waterpret is  altijd gegarandeerd! Het zwembad bestaat uit een groot bad van 7x16 meter, hier kun je gerust een paar baantjes trekken. Voor de kleintjes is er een kleuterbad van 6x7 meter met een heel gaaf waterspeeltoestel. Het zwembad is geopend tijdens het kampeerseizoen van begin april tot 1 oktober. 

Het diepe bad is van 9.30 tot 10.30 geopend voor het zwemmen van baantjes.

 

Let op: voor dagbezoek is het niet toegestaan om gebruik te maken van het zwembad.

Zwembaden in de omgeving

Naast ons zwembad zijn er ook meerdere zwembaden in de nabije omgeving.

🏊‍♂ Openlucht zwembad de Kuiperberg in Ootmarsum (3 km)

Al 50 jaar lang een begrip in Ootmarsum en de omgeving. Of je nou komt om baantjes te trekken, bij te komen of gewoon een frisse duik wilt nemen… bij dit zwembad neem je de tijd om te genieten. Ontdek de verschillende zwembaden, glijbanen en duikplanken. 

🏊‍♂ Zwembad de Vlaskoel Tubbergen (9,5 km)     

Hier vind je een overzichtelijk zwembad dat bestaat uit 2 baden, een lange waterglijbaan, waterspeelplaats, airtrampoline, bubbelbad, Turks Stoombad, peuterbad en een gezellig sportcafé. Ook beschikken zij over een tillift voor mindervalide zwemmers en een luie trap.

🏊‍♂ Zwembad Dorper Esch in Denekamp (10,5 km)         

In Zwembad de Dorper Esch heeft u verschillende baden tot uw beschikking. Het warme bad, het recreatiebad en het wedstrijdbad. Daarnaast beschikt het zwembad ook over een fraaie ligweide met peuterbad.

🏊‍♂ Waldbad Uelsen in Duitsland (15 km)  

Waldbad Uelsen heeft een 50 meter bad voor de sportieve zwemmer. Daarnaast is een stroomkanaal, peuterbad met speeltoestellen, 2 glijbanen en een recreatiebad.