De Witte Berg
Midweek Nederland

Midweek Overijssel

  • Kamperen en accommodaties
  • In de Twentse natuur
  • Buitenzwembad met overkapping Ă©n zwemvijver

Relax tijdens een midweek in Overijssel

Een mini-vakantie in Nederland is een goede manier er even helemaal tussenuit te gaan en te ontspannen of juist lekker actief bezig te zijn. Een midweek weg in Twente is daarvoor een ideale invulling! En bij Vakantiepark De Witte Berg in prachtige omgeving van Ootmarsum zijn alle faciliteiten aanwezig om van jouw midweek in Nederland een succes te maken. Ga bijvoorbeeld kamperen met je eigen tent, caravan of camper op onze gemoedelijke familiecamping. Of kies voor een van onze accommodaties, ga je voor de bungalow of toch een appartement? Tevens kun je tijdens jouw midweek in Overijssel bij ons een plons in het zwembad maken, dat is toch heerlijk vakantie vieren?

 
 

Last minute midweek weg in Nederland

Een midweek weg in Overijssel is een goede last minute optie. Vaak zijn de midweken minder druk bezet dan de weekenden en kun je dan ook fijn last minute een midweek weg en even aan de drukte ontsnappen. Bij Vakantiepark De Witte Berg bieden wij diverse opties aan voor een last minute midweek in Nederland.

Midweek weg - Kamperen 🏕️
Ga voor een kampeerplaats voor jouw midweek weg in Overijssel. Wij bieden diverse soorten kampeerplaatsen aan variërend van een basisplaats tot kampeerplaatsen met privé sanitair. Voor ieder wat wils dus! De Witte Berg is een 5-sterren ANWB camping, een keurmerk waarvan je weet wat je kunt verwachten. Een kampeerplaats is ook tevens een goede keuze voor een goedkope midweek weg of een midweek weg met de hond!

Midweek weg - Accommodaties 🏡
Ga je toch liever voor iets meer comfort? Kies dan voor een van onze vakantiehuisjes of ingerichte tenten tijdens jouw midweek weg in Nederland. De vrijstaande ligging van de accommodaties zorgt voor veel rust en privacy. We bieden accommodaties aan voor 2 tot 20 personen, welke kies jij voor jouw midweek in Twente? 

 

To do in de omgeving van De Witte Berg

Op De Witte Berg zijn er genoeg leuke dingen te doen zoals een duik nemen in het zwembad of de natuurlijke zwemvijver, aanschuiven bij de smakelijke horeca of je hengel uitgooien in de visvijver. En ook de kinderen kunnen volop spelen in de (indoor) speeltuinen en samen met het animatieteam en Jet & Teun (in de schoolvakanties). Maar er is ook genoeg leuks in de omgeving van De Witte Berg te beleven dat zeker het ondernemen waard is. Bezoek bijvoorbeeld het pittoreske Ootmarsum en wandel door de straten van dit authentieke middeleeuwse stadje. Of bezoek natuurgebied Het Springendal voor een prachtige wandeling of fietstocht door de bossen, heidevelden en beekdalen! Wanneer mogen wij jou ontvangen voor een midweek in Nederland?

 

Faciliteiten De Witte Berg

🏊 Buitenzwembad met overkapping en kleuterbad

🌊 Natuurlijke zwemvijver met glijbaan

🍽️ Restaurant en cafetaria

🤸 Binnen- en buitenspeeltuinen 

🎣 Visvijver met steiger

⛳ Midgetgolfbaan