De Witte Berg

Hulsbeek Oldenzaal

Hulsbeek Oldenzaal

Een overgetelijke recreatieplek, vol spetterende waterpret, sportieve uitspattingen en een indrukwekkende natuur in een voormalige landgoed.

Speelbos Het Hulsbeek

Een super leuk speelbos waar je heerlijk kunt buiten spelen en klimmen. Verspreid door het oude eikenbos vind je meer dan 20 stoere speeltoestellen. Boshutten bouwen, in bomen klimmen, van de kabelbaan, lopen door hele grote waterleidingbuizen en nog veel meer. Je moet het echt zelf gaan doen!

Duikplateau

In onze zwemvijver ligt ons duikplateau, dit is de enige voorziening op Het Hulsbeek waar je veilig in het water kunt gaan duiken.

Skateboardbaan

De skatebaan op Het Hulsbeek is één van de weinige bewaard gebleven outdoor skatebanen uit de jaren '70 op de wereld. Het is de oudste baan van Nederland en de best onderhouden baan in Europa. Mensen komen regelmatig van ver om hun talenten op deze unieke baan te beproeven. De ligging van de baan op het recreatiepark, met de zwemvijvers, de bomen en de ligweides eromheen, maken deze plek een mekka voor iedere liefhebber van de skatesport. Deze spectaculaire baan met natuurlijk hoogteverschil bestaat uit:

  • Snakerun
  • Down hill
  • Free Style baan
  • Oefenbaan

Waterspeeltuin

De aantal zand- en watertoestellen in deze waterspeeltuin is een ware ontdekkingstocht voor kinderen. Samen spelen en beleven is het motto!

 
 
Hulsbeek
Hulsbeek
Skatebaan
 

Bekijk vergelijkbare faciliteiten