1. ANWB 5-sterren camping
  2. Natuurlijke zwemvijver
  3. Kamperen en accommodaties

Pasen bij vakantiepark De Witte Berg

Ben je toe aan vakantie en wil je er lekker even tussen uit? Dan is het paasweekend daar het uitgelezen moment voor! Geniet van het lentezonnetje en begin de dag met een lekker paasontbijt met het hele gezin. Vakantiepark De Witte Berg is een ANWB 5-sterren camping gelegen in Ootmarsum, een karakteristiek stadje in Twente. Het vakantiepark beschikt over veel faciliteiten waardoor jij een onvergetelijk Pasen zult beleven. 

Kom bij ons kamperen in Twente tijdens Pasen en neem je eigen tent, camper, caravan of vouwwagen mee. Je hebt de keuze uit een basisplaats, een comfortplaats of een comfortplaats met privé sanitair. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 10A stroomaansluiting en gratis WiFi. De plekken zijn ruim opgezet en variëren in grootte van 80 tot 140m2. Wanneer je op zoek bent naar iets meer luxe en comfort, hebben wij ook een ruim aanbod aan accommodaties. Je kunt bij ons een lang paasweekend boeken, maar als je jezelf nog iets meer wilt verwennen, kun je ook tijdens de meivakantie bij ons verblijven! 

  • Pasen 2021: 4 & 5 april
  • Paasweekend 2021: 2 t/m 6 april

Wat is er te doen tijdens Pasen in Twente?

Verblijf tijdens Pasen in Ootmarsum en ontdek de eeuwenoude tradities van deze karakteristieke stad. Neem een kijkje in het centrum en ontdek het 'Vlöggeln'. Een traditie waar mannen paasliederen zingen en door de straten van Ootmarsum lopen. Daarnaast mag ook 's avonds een bezoekje aan het paasvuur van Ootmarsum niet ontbreken. Wanneer je ook in de meivakantie bij ons verblijft, zijn er ook een aantal evenementen tijdens Koningsdag te beleven. Breng een bezoekje aan het Koningsfestival in Enschede of ga naar het Kingsland Festival in Oldenzaal.

Er is tijdens Pasen ook genoeg te beleven op onze camping in Ootmarsum. Ga een middagje zwemmen in onze natuurlijke zwemvijver. Durf jij een sprongetje te maken op onze watertrampoline?  De kinderen kunnen zich goed ook goed vermaken in ons nieuwe binnen- buiten zwembad met een super gaaf waterspeeltoestel, dit is gegarandeerd veel waterpret! Wanneer het weer even tegen zit kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin. Ook ons super enthousiaste animatieteam staat voor je klaar tijdens Pasen en in de meivakantie. Doe mee met toffe activiteiten en leuke spelletjes. 

Tips in het paasweekend:

  • Paasvuur in Ootmarsum
  • Ontdek het 'Vlöggeln'
  • Avonturenpark Hellendoorn
  • Klimpark Avatarz
  • Natuurgebied Het Springendal
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Sfeerimpressie van vakantiepark De Witte Berg