1. Seizoenplaatsen in Overijssel
  2. Kamperen in de Twentse natuur
  3. Camping met zwembad

Seizoenplaats op de camping

Vind je ook niet dat één of twee weekjes vakantie veel te kort zijn en altijd zo voorbij vliegen? Waarom zou je niet langer genieten van je welverdiende vakantie? Op onze camping met seizoenplaatsen is dit mogelijk. De Witte Berg biedt je de mogelijkheid het hele seizoen te genieten van al het moois wat de camping en de Twentse regio te bieden hebben. Ook een fijn voordeel; je hoeft je tent en/of caravan maar één keer op te zetten om daarna extra lang het ultieme vakantiegevoel te beleven. Zo kun je vakantie vieren wanneer je maar wilt. Het kampeerseizoen loopt van eind maart t/m eind september. Ga een weekje kamperen in de vroege lente en geniet van de bloeiende Twentse natuur en kom daarna terug in hartje zomer en zoek afkoeling in het binnen- en buitenzwembad van de camping. Sluit het kampeerseizoen af met een paar daagjes vakantie in september. Een seizoenplaats op camping De Witte Berg maakt dit allemaal mogelijk.

Vraag meer informatie aan
 

Seizoenplaatsen in Twente bij De Witte Berg:

 
  1. 5-sterren ANWB camping
  2. Kamperen van eind maart t/m eind september
  3. Ruime kampeerplaatsen vanaf 80 m²
  4. Huisdieren toegestaan
  5. Gratis WiFi
  6. 10 ampère stroom
  7. Watertappunt altijd dichtbij

Seizoenplaats op de camping in Overijssel

Lijkt het je wel wat om niet één keer, maar zo vaak als je maar wilt, vakantie te vieren? Op Camping De Witte Berg, een 5-sterren ANWB camping, kampeer je op ruime kampeerplaatsen in de Twentse natuur. Geniet van alle rust, terwijl je een boekje leest voor je caravan of tent en de vogeltjes hoort fluiten. Op een seizoenplaats van Camping De Witte Berg heb je alle ruimte voor jezelf; de kampeerplaatsen zijn ruim ingericht. Luxe en comfort zijn altijd binnen handbereik. Zo kun je dankzij onze gratis WiFi op je seizoenplaats lekker je favoriete serie kijken. Onze camping met seizoenplaatsen beschikt over basis- en comfortplaatsen. De basisplaatsen hebben een oppervlakte van 80 - 100 m² en een watertappunt ligt op minder dan 50 meter afstand. De comfortplaatsen bieden iets meer ruimte met 100-140 m² en beschikken over een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Alle plaatsen beschikken over 10 ampère stroom.

Een sfeerimpressie van kamperen bij De Witte Berg

Faciliteiten op de seizoensplek camping

Ben je bang dat je je niet een heel seizoen kunt vermaken op een seizoensplek op onze camping? Hierover hoef je je niet druk te maken, want gedurende het hele kampeerseizoen is er genoeg te beleven op én rondom De Witte Berg. Aan het begin van het seizoen kan het nog wat frisser zijn. Geniet dan van een kopje koffie bij ons restaurant, terwijl de kinderen lekker klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Op de warme zomerdagen bieden het nieuwe zwembad en de natuurlijke zwemvijver de nodige verkoeling.

Wanneer de zomerdagen toch iets kouder zijn, kan ons zwembad dankzij een verstelbaar dak getransformeerd worden in een binnenzwembad. Waterpret gegarandeerd bij goed én slecht weer! Kinderen vermaken zich tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie bovendien uitstekend bij ons enthousiaste animatieteam. Een seizoensplek op onze camping biedt ook de mogelijkheid om de veelzijdige omgeving van Ootmarsum met onder andere Natuurgebied Het Springendal, het Maïsdoolhof in Fleringen en Dierentuin Nordhorn te ontdekken.

Wil je meer weten over een seizoenplaats op onze 5-sterren camping in Nederland of wil je de kosten weten van een seizoenplaats op camping De Witte Berg? Neem contact met ons op via onderstaande button.

 
Neem contact op
 

Faciliteiten

Op vakantiepark De Witte Berg vind je tal van faciliteiten voor jong én oud. Van een zwembad en zwemvijver tot een binnenspeeltuin en diverse horeca.
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Vakantiepark De Witte Berg is gelegen in de grensregio rondom het pittoreske kunststadje Ootmarsum. De mogelijkheden in deze regio zijn enorm.

📍 Waar kan ik een seizoenplaats in Overijssel huren?

Als je op zoek bent naar een seizoensplek op een camping in Overijssel ben je bij De Witte Berg op de juiste plek. Op onze kleinschalige camping kun je terecht op ruime plekken bestaande uit basis- (100m²) en comfortplaatsen (140m²). Je bent voorzien van een gedeeld of eigen watertappunt en 10 ampère stroom.

🐶 Op welke camping kan ik een seizoenplaats met mijn hond huren?

De Witte Berg is een 5-sterren camping in Overijssel met ruime seizoenplaatsen. Jouw hond is hier meer dan welkom. Er geldt een maximum van twee honden per seizoenplaats. Wel dient jouw hond aangelijnd te blijven en dien je je hond buiten het campingterrein uit te laten. Huur jouw seizoenplaats op de camping met je hond bij De Witte Berg.

🏊‍♂ Waar kan ik een seizoenplaats op een camping huren met een zwembad?

Als je optimaal wilt genieten van veel waterpret vanaf je seizoensplek op een camping, moet je bij De Witte Berg zijn. Deze camping in Twente met een zwembad bezorgt je uren waterplezier in het zwembad met goed én slecht weer, dankzij het verstelbare dak. Met mooi weer is het dak open en met slecht weer kan het dak dicht. Ook beschikken we over een zwemvijver met glijbaan, the place to be tijdens de warme zomerdagen!

📆 Wanneer begint en eindigt het kampeerseizoen?

Bij De Witte Berg begint het kampeerseizoen eind maart en loopt door t/m eind september. Een half jaar lang kun je genieten van al het moois wat deze camping in Ootmarsum én de omgeving je allemaal te bieden heeft. En het mooiste is: je kunt zo vaak vakantie vieren als jij dat wilt! Je hoeft alleen maar één keer je tent op te zetten.