1. Seizoenplaatsen in Ootmarsum
 2. Kamperen in de Twentse natuur
 3. Camping met nieuw zwembad

Seizoenplaats op de camping

Vind je ook niet dat één of twee weekjes vakantie veel te kort zijn en altijd zo voorbij vliegen? Waarom zou je niet langer genieten van je welverdiende vakantie? Op onze camping met seizoenplaatsen is dit mogelijk. De Witte Berg biedt u de mogelijkheid het hele seizoen te genieten van al het moois wat de camping en de Twentse regio te bieden hebben. Ook een fijn voordeel; je hoeft je tent en/of caravan maar één keer op te zetten om daarna extra lang het ultieme vakantiegevoel te beleven. Zo kun je vakantie vieren wanneer je maar wilt. Het kampeerseizoen loopt van eind maart t/m eind september. Ga een weekje kamperen in de vroege lente en geniet van de bloeiende Twentse natuur en kom daarna terug in hartje zomer en zoek afkoeling in het nieuwe zwembad van de camping. Sluit het kampeerseizoen af met een paar daagjes vakantie in september. Een seizoenplaats op camping De Witte Berg maakt dit allemaal mogelijk.

 
Vraag meer informatie aan
 

Seizoenplaats bij De Witte Berg:

 
 1. 5-sterren ANWB camping
 2. Kamperen van eind maart t/m eind september
 3. Ruime kampeerplaatsen vanaf 80 m²
 4. Huisdieren toegestaan
 5. Gratis WiFi
 6. 10 Ampère stroom
 7. Watertappunt altijd dichtbij
 8. Privé sanitair mogelijk

Seizoenplaats op de camping in Overijssel

Lijkt het je wel wat om niet één keer, maar zo vaak als je maar wilt, vakantie te vieren? Op Camping De Witte Berg, een 5-sterren ANWB camping, kampeer je op ruime kampeerplaatsen midden in de Twentse natuur. Geniet van alle rust, terwijl je een boekje leest voor je caravan of tent en de vogeltjes hoort fluiten. Op een seizoenplaats van Camping De Witte Berg heb je alle ruimte voor jezelf; de kampeerplaatsen zijn namelijk ruim ingericht. Luxe en comfort zijn altijd binnen handbereik. Zo kun je dankzij onze gratis WiFi op je seizoenplaats lekker je favoriete serie kijken. Onze camping met seizoenplaatsen beschikt over drie verschillende kampeerplaatsen:

 • Basisplaats
 • Comfortplaats
 • Comfortplaats met privé sanitair

De basisplaatsen hebben een oppervlakte van 80 - 100 m² en een watertappunt ligt op minder dan 50 meter afstand. De comfortplaatsen bieden iets meer ruimte met 100-140 m² en beschikken over een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Wil je het sanitair liever niet delen met andere campinggasten? Dan zijn onze comfortplaatsen met privé sanitair de oplossing, want dan profiteer je van een eigen douche, toilet en badmeubel. Alle plaatsen beschikken over 10 Ampère stroom.

Een sfeerimpressie van kamperen bij De Witte Berg

Faciliteiten op de seizoensplek camping

Ben je bang dat je je niet een heel seizoen kunt vermaken op een seizoensplek op onze camping? Hierover hoef je je niet druk te maken, want gedurende het hele kampeerseizoen is er genoeg te beleven op én rondom De Witte Berg. Aan het begin van het seizoen kan het nog wat frisser zijn. Geniet dan van een kopje koffie bij ons restaurant, terwijl de kinderen lekker klimmen en klauteren in de indoor speeltuin. Op de warme zomerdagen bieden het nieuwe zwembad en de natuurlijke zwemvijver de nodige verkoeling.

Wanneer de zomerdagen toch iets kouder zijn, kan ons zwembad dankzij een verstelbaar dak getransformeerd worden in een binnenzwembad. Waterpret gegarandeerd bij goed én slecht weer! Kinderen vermaken zich tijdens de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie bovendien uitstekend bij ons enthousiaste animatieteam. Een seizoensplek op onze camping biedt ook de mogelijkheid om de veelzijdige omgeving van Ootmarsum met onder andere Natuurgebied Het Springendal, het Maïsdoolhof in Fleringen en Dierentuin Nordhorn te ontdekken.

Wil je meer weten over onze seizoenplaatsen of wil je vast een plaats reserveren? Neem contact met ons op via info@dewitteberg.nl of bel ons op 0541 - 291 605.

 
Neem contact op
 

Faciliteiten

Op vakantiepark De Witte Berg vind je tal van faciliteiten voor jong én oud. Van een zwembad en zwemvijver tot een binnenspeeltuin en diverse horeca.
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Vakantiepark De Witte Berg is gelegen in de grensregio rondom het pittoreske kunststadje Ootmarsum. De mogelijkheden in deze regio zijn enorm.