De Witte Berg
Hemelvaart bij De Witte Berg

Hemelvaart

  • 5 sterren ANWB camping
  • Buitenzwembad met overkapping
  • Voordelige Hemelvaart arrangementen

Hemelvaart bij De Witte Berg

Wil je er even tussenuit met Hemelvaart om te ontspannen en jezelf weer op te laden? Kom dan naar vakantiepark De Witte Berg en kom volledig tot rust. Vakantiepark De Witte Berg is een ANWB 5-sterren camping gelegen in Twente. Geniet tijdens Hemelvaart van de rustgevende natuur en gastvrije mensen. Wanneer je nog iets langer wilt genieten, kun je er zelfs voor kiezen om je verblijf te verlengen en ook met Pinksteren bij ons te verblijven. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om na Hemelvaart 5 dagen naar huis te gaan en je kampeermiddel te laten staan om vervolgens met Pinksteren weer voordelig bij ons te verblijven. Deze feestdagen zijn de ideale gelegenheid voor een weekendje of weekje weg!

Kom bij ons kamperen en neem je eigen tent, camper, caravan of vouwwagen mee. Je hebt de keuze uit; een basisplaats, een comfortplaats of een comfortplaats met privé sanitair (Deluxe). Luxe en comfort zijn binnen handbereik met verwarmde sanitairgebouwen en overal gratis WiFi. Alle kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en zijn voorzien van 10A stroomvoorziening en een watertapppunt. Wanneer je net iets meer luxe en comfort wenst, kun je verblijven in één van onze accommodaties.

Profiteer van onze voordelige arrangementen

 
 
 

Wat is er te doen tijdens Hemelvaart?

Tijdens Hemelvaart hoef je je zeker niet te vervelen op onze camping! Ons buitenzwembad met overkapping zorgt gegarandeerd voor veel waterpret. Trek een paar verkoelende baantjes terwijl de kinderen zich opperbest vermaken op ons gave waterspeeltoestel. Spelen met water en zand is gegarandeerd plezier! Geniet in onze waterspeeltuin. Of met wat minder mooi weer kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin of ga een potje FunBowlen bij Restaurant Bie Heintje. Ook zal ons super enthousiaste animatieteam voor je klaar staan tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Doe 's ochtends samen met je kinderen mee met de ochtendgymnastiek en kijk 's avonds naar leuke musicals.

Tijdens Hemelvaart is er ook genoeg te beleven in de omgeving van De Witte Berg. Huur bij ons een fiets en maak een prachtige fietstocht door de Twentse natuur. Je kunt natuurlijk ook een mooie wandeling maken. Een bezoek aan het pittoreske kunststadje Ootmarsum mag zeker niet ontbreken of ontdek de natuur met smalle beekjes, groene weilanden en historische boerderijen. 

Tips voor uitjes tijdens Hemelvaart:

  • Fietsverhuur
  • Wandelroutes
  • Terrassen bij restaurant Bie Heintje 
  • E-chopper verhuur
  • FunBowlen
  • Gekkenwerk festival (voorheen Hemelgames)
 

Sfeerimpressie van vakantiepark De Witte Berg