De Witte Berg
Meivakantie Twente | De Witte Berg

Meivakantie

  • 5-sterren camping in Twente
  • Binnen- en buitenzwembad in één
  • Kampeerplaatsen & accommodaties

Meivakantie bij de Witte Berg

Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten samen met je gezin? Kom dan in de meivakantie naar vakantiepark de Witte Berg in Twente! Geniet van de prachtige natuur en ervaar de Twentse gastvrijheid. Neem je eigen tent, camper of caravan mee en kom kamperen op ruime kampeerplaatsen. Luxe en comfort zijn binnen handbereik met verwarmde sanitairgebouwen en overal gratis WiFi. De basisplaatsen hebben een oppervlakte van 80-100m2. Voor iets meer ruimte kun je kiezen voor de comfortplaats met een ruimte van 100-140m2. Wil je het sanitair liever niet delen met andere campinggasten? Kom dan kamperen op comfortplaatsen met privé sanitair, met een oppervlakte van 160m2. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 Ampère stroom. Wil je graag net iets meer luxe? We hebben ook een ruim aanbod aan accommodaties. 

  • Meivakantie 2024: 27 april t/m 5 mei

Wat is er te doen in de meivakantie?

In de meivakantie hoef je je zeker niet te vervelen op onze camping in Twente. Met ons buitenzwembad met overkapping beleef je gegarandeerd veel waterpret! Trek een paar baantjes in het grote bad en zie de kinderen zich vermaken op ons gave waterspeeltoestel in het kleuterbad! Nog meer waterpret kun je beleven in de natuurlijke zwemvijver, gelegen op ons terrein. Ga in de meivakantie lekker genieten van de zon, dobber in een bootje, speel in de waterspeeltuin of geniet gewoon van de rust aan de waterkant. In de meivakantie (van 30 april t/m 7 mei) is ons animatieteam aanwezig voor jullie. Dans, speel en zing mee tijdens de leuke activiteiten en spelletjes.  

Bekijk prijzen en beschikbaarheid 

Tijdens je meivakantie in Twente is er ook genoeg te beleven in de omgeving. Breng een bezoekje aan Avonturenpark Hellendoorn of ontdek de prachtige Twentse natuur in Natuurgebied Het Springendal. Of ga het avontuur aan en klim en klauter door de hoge bomen van klimpark Avatarz. Ook met de feestdagen is er genoeg te beleven in Twente! Met Koningsdag worden er verschillende evenementen georganiseerd in de omgeving. Breng een bezoekje aan de stad Enschede met het Konings Festival of ga naar het Kingsland Festival in Oldenzaal.

Tips voor in de meivakantie:

  • Ontdek de stad Ootmarsum
  • Potje FunBowl bij Restaurant Bie Heintje 
  • Natuurgebied Het Springendal
  • Klimpark Avatarz
  • E-chopper verhuur