De Witte Berg
Pinksteren bij De Witte Berg

Pinksteren

  • 5-sterren ANWB camping in Twente
  • Buitenzwembad met overkapping
  • Voordelig pinksterarrangement

Pinksteren bij De Witte Berg

Wil je er tijdens Pinksteren graag even tussenuit om te ontspannen? Kom dan naar Vakantiepark De Witte Berg en geniet van de rust en natuur en ontdek de Twentse gastvrijheid. Vakantiepark De Witte Berg is een ANWB 5-sterren camping gelegen in Ootmarsum, een karakteristiek kunststadje. Verblijf een lang weekend bij ons tijdens Pinksteren en kom volledig tot rust. Neem je eigen tent, camper, caravan of vouwtent mee en kom bij ons kamperen op ruime kampeerplaatsen tijdens Pinksteren. Je hebt de keuze uit verschillende categorieën; een basisplaats, een comfortplaats of voor nog meer privacy een comfortplaats met privé sanitair (Deluxe). De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en hebben een oppervlakte van 80 tot 160 m2. Wanneer je liever iets meer luxe en comfort wenst, kun je ook in één van onze accommodaties verblijven.

Bekijk onze arrangementen

 
 
 

Wat is er te doen tijdens Pinksteren?

Je hoeft je zeker niet te vervelen op ons vakantiepark tijdens Pinksteren, er is namelijk genoeg te beleven in de omgeving en op ons park. Huur bij ons een fiets en maak op de 'Dag van het Kasteel' een prachtige fietsroute langs de parels van Twente. Of neem op tweede pinksterdag een kijkje bij de Weerselose Markt, gelegen op slechts 10 autominuten. Wanneer je ook met Hemelvaart bij ons verblijft, kun je naar de 'Hemelgames' in Oldenzaal of een bezoekje brengen aan 'Familiedag Lekker Twente' in Hengelo, dit zorgt voor gegarandeerd veel plezier samen met je gezin!

Ook op ons park is genoeg te beleven. Neem een duik in ons gloednieuwe buitenzwembad met overkapping waar de kinderen zich opperbest vermaken op ons gave waterspeeltoestel. Of neem een kijkje bij onze natuurlijke zwemvijver. Wie durft er van onze aquaglide te glijden? Met wat minder mooi weer kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin, meedoen aan de leuke activiteiten van ons super enthousiaste animatieteam of met je familie een potje FunBowlen bij Restaurant Bie Heintje. Wanneer je na een drukke dag met activiteiten even geen zin hebt om te koken, kun je aanschuiven in ons restaurant 'Bie Heintje' en genieten van een lekkere maaltijd. Wanneer kom jij bij ons genieten?

Tips voor een uitje tijdens je verblijf:

  • Fietsverhuur
  • Wandeltochten
  • 'Dag van het Kasteel' 
  • Gekkenwerk (voorheen Hemelgames) in Oldenzaal
  • Familiedag Lekker Twente