De Witte Berg
Camperplaats Ootmarsum

Met de camper naar Ootmarsum

  • Campers welkom op de gehele camping
  • Mogelijkheid voor privé sanitair
  • Camperservice station aanwezig

Genieten op een camperplaats in Ootmarsum

Kamperen met een camper geeft het ultieme gevoel van vrijheid tijdens uw vakantie. Je kunt gaan en staan waar je wil in jouw huisje op wielen. Het is dan fijn dat je een prettige plaats hebt om te verblijven. Onze camperplaatsen in Ootmarsum op onze 5-sterren camping in Ootmarsum zijn meer dan geschikt! Camping De Witte Berg staat bol van de Twentse gastvrijheid, we zetten nét dat extra stapje voor je. Daarom ben je met jouw camper van harte welkom op álle kampeerplaatsen op ons park, net als alle andere kampeerders. Ook bieden we een camperservice station aan waar je je tanks kunt legen en vullen.

 

Een camperplaats bij Camping De Witte Berg

Bij Camping De Witte Berg heb je de keuze uit diverse kampeerplaatsen wanneer je met jouw camper komt kamperen. De plaatsen variëren van een eenvoudige basisplaats tot luxe plaats met privé sanitair! Je hebt dus voldoende mogelijkheden voor een camperplaats in Ootmarsum. Uniek aan onze camping is dat je zo het natuurgebied het Springendal in loopt of fietst. Dat is pas genieten vanaf jouw camperplaats in Ootmarsum

 

Jouw camperplaats

  • 10 Ampère stroom
  • Eigen of gedeeld watertappunt
  • 80 - 140 m²
  • Optioneel privé sanitair
 
 
 

To do's op en rondom onze camping in Ootmarsum

Vanaf jouw camperplaats in Ootmarsum is er oneindig veel te beleven op en rondom de camping. Door de vele faciliteiten zul je je geen moment vervelen. En mocht je toch even het park af willen, dan zijn er voldoende uitstapjes direct in de omgeving waar je geen auto voor nodig hebt. We nemen je graag even mee in de mogelijkheden.

 

Neem een verfrissende duik in ons buitenzwembad met overkapping en peuterdeelte. Ook op mindere dagen kun je dus een duik nemen. Tevens biedt de natuurlijke zwemvijver verkoeling. Jouw hengel gooi je uit in onze visvijver. De smakelijke horeca nodigt uit voor een lekker hapje eten of een gezellige borrel op ons terras. De (klein)kinderen vermaken zich met het animatieteam (tijdens de vakantieperiodes) of in één van de speeltuinen, waaronder onze toffe indoorspeeltuin. 

 
 

Jouw vervoersmiddel staat natuurlijk geparkeerd op je camperplaats in Ootmarsum. Gelukkig heb je voor veel uitstapjes geen auto nodig! Pak de fiets (of huur er een) en ontdek natuurgebied Het Springendal. Of bezoek omliggende plaatsen als Denekamp, Tubbergen en Weerselo. Op een kleine 2,5 kilometer lopen/ fietsen van de camping sta je bovendien al in het centrum van Ootmarsum. Genoeg te ontdekken in dit historische stadje. Wat ga jij als eerste doen op onze camping in Ootmarsum?

 
 

Hier vind je onze camping met camperplaatsen in Ootmarsum 📍

 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

 

Dit vroegen eerdere gasten ons:

Kan ik last minute een camperplaats reserveren?

Ook wanneer u op het laatste moment besluit om ertussenuit te gaan, kunt u bij de Witte Berg terecht voor een ruime camperplaats. Geniet van de Twentse gastvrijheid en de prachtige omgeving van Ootmarsum op jouw camperplaats!

Mag ik mijn hond meenemen naar jullie camping in Ootmarsum?

Op onze camping zijn honden meer dan welkom! Wij snappen dat een gezinsvakantie niet compleet is zonder jouw trouwe viervoeter. Daarom kun je de hond uiteraard meenemen naar onze camping in Ootmarsum.