• Campers welkom op de gehele camping
  • Huisdiervriendelijk
  • Camperservice station aanwezig

Camperplaats in Ootmarsum op 5-sterren camping

Kamperen met een camper geeft het ultieme gevoel van vrijheid tijdens uw vakantie. U kunt gaan en staan waar en wanneer u wilt in uw huisje op wielen. Het is dan fijn dat u een prettige plek heeft om te overnachten. Onze camperplaatsen in Ootmarsum op onze 5-sterren camping zijn meer dan geschikt! Camping De Witte Berg staat bol van de Twentse gastvrijheid en we zetten nét dat extra stapje voor u. Daarom bent u met uw camper van harte welkom op álle kampeerplaatsen op ons park, net als alle andere kampeerders. Ook bieden we een camperservice station aan waar u uw tanks kunt legen en vullen. Heerlijk, zo'n goed verzorgde camperplaats in Ootmarsum!

Kies uw favoriete camperplaats op onze camping in Ootmarsum ⤵

 

Een camperplaats bij Camping De Witte Berg

Bij Camping De Witte Berg heeft u de keuze uit diverse kampeerplaatsen wanneer u met uw camper komt kamperen. De plaatsen variëren van een eenvoudige basisplaats tot luxe plaats met privé sanitair! U heeft dus voldoende mogelijkheden voor een camperplaats in Ootmarsum. Uniek aan onze camping is dat de kampeerplaatsen op een plateau gelegen zijn. Hierdoor ontstaat er een panoramacamping zoals in de Ardennen en landen als Frankrijk en Italië. U kijkt vanaf onze panoramacamping uit over natuurgebied het Springendal. Dat is pas genieten vanaf uw camperplaats in Ootmarsum

Uw camperplaats

✓ 10 Ampère stroom
✓ Eigen of gedeeld watertappunt
✓ Huisdiervriendelijk
✓ 80 - 140 m²
✓ Optioneel privé sanitair

Een sfeerimpressie van de camperplaatsen op onze camping in Ootmarsum 📸

To do's op en rondom onze camping in Ootmarsum

Vanaf uw camperplaats in Ootmarsum is er oneindig veel te beleven op en rondom de camping. Door de vele faciliteiten zult u zich geen moment vervelen. En mocht u toch even het park af willen, dan zijn er voldoende uitstapjes direct in de omgeving waar u geen auto voor nodig heeft. We nemen u graag even mee in de mogelijkheden.

🏊‍♀️ Faciliteiten op het park

Neem een verfrissende duik in ons zwembad. Door het verschuifbare dak is dit een binnen- en buitenzwembad in één! Ook op mindere dagen kunt u dus een duik nemen. Tevens biedt de natuurlijke zwemvijver verkoeling en uw hengel gooit u uit in onze visvijver. De smakelijke horeca nodigt uit voor een lekker hapje eten of een gezellige borrel op ons terras. De (klein)kinderen vermaken zich met het animatieteam of in één van de speeltuinen, waaronder onze toffe indoorspeeltuin. 

🌳 Tips in de omgeving

Uw vervoersmiddel staat natuurlijk geparkeerd op uw camperplaats in Ootmarsum. Gelukkig heeft u voor veel uitstapjes geen auto nodig! Pak de fiets (of huur er een) en ontdek natuurgebied Het Springendal. Of bezoek omliggende plaatsen als Denekamp, Tubbergen en Weerselo. Op een kleine 2,5 kilometer lopen/ fietsen van de camping staat u bovendien al in het centrum van Ootmarsum. Genoeg te ontdekken in dit historische stadje. Wat gaat u als eerste doen?

Hier vindt u onze camping met camperplaatsen in Ootmarsum 📍