• Campers welkom op de gehele camping
  • Huisdiervriendelijk
  • Camperservice station aanwezig

Genieten op een camperplaats in Ootmarsum

Kamperen met een camper geeft het ultieme gevoel van vrijheid tijdens uw vakantie. Je kunt gaan en staan waar en wanneer je wilt in jouw huisje op wielen. Het is dan fijn dat je een prettige plek hebt om te overnachten. Onze camperplaatsen in Ootmarsum op onze 5-sterren camping zijn meer dan geschikt! Camping De Witte Berg staat bol van de Twentse gastvrijheid en we zetten nét dat extra stapje voor je. Daarom ben je met jouw camper van harte welkom op álle kampeerplaatsen op ons park, net als alle andere kampeerders. Ook bieden we een camperservice station aan waar je je tanks kunt legen en vullen. Heerlijk, zo'n goed verzorgde camperplaats in Ootmarsum nabij Vasse!

Kies jouw favoriete camperplaats op onze camping in Ootmarsum ⤵

 

Een camperplaats bij Camping De Witte Berg

Bij Camping De Witte Berg heb je de keuze uit diverse kampeerplaatsen wanneer je met jouw camper komt kamperen. De plaatsen variëren van een eenvoudige basisplaats tot luxe plaats met privé sanitair! Je hebt dus voldoende mogelijkheden voor een camperplaats in Ootmarsum. Uniek aan onze camping is dat je zo het natuurgebied het Springendal in loopt of fietst. Dat is pas genieten vanaf jouw camperplaats in Ootmarsum

Uw camperplaats

✓ 10 Ampère stroom
✓ Eigen of gedeeld watertappunt
✓ Huisdiervriendelijk
✓ 80 - 140 m²
✓ Optioneel privé sanitair

Een sfeerimpressie van de camperplaatsen op onze camping in Ootmarsum 📸

To do's op en rondom onze camping in Ootmarsum

Vanaf jouw camperplaats in Ootmarsum is er oneindig veel te beleven op en rondom de camping. Door de vele faciliteiten zul je je geen moment vervelen. En mocht je toch even het park af willen, dan zijn er voldoende uitstapjes direct in de omgeving waar je geen auto voor nodig hebt. We nemen je graag even mee in de mogelijkheden.

🏊‍♀️ Faciliteiten op het park

Neem een verfrissende duik in ons zwembad. Door het verschuifbare dak is dit een buitenzwembad met overkapping en peutergedeelte! Ook op mindere dagen kun je dus een duik nemen. Tevens biedt de natuurlijke zwemvijver verkoeling en jouw hengel gooi je uit in onze visvijver. De smakelijke horeca nodigt uit voor een lekker hapje eten of een gezellige borrel op ons terras. De (klein)kinderen vermaken zich met het animatieteam of in één van de speeltuinen, waaronder onze toffe indoorspeeltuin. 

🌳 Tips in de omgeving

Jouw vervoersmiddel staat natuurlijk geparkeerd op je camperplaats in Ootmarsum. Gelukkig heb je voor veel uitstapjes geen auto nodig! Pak de fiets (of huur er een) en ontdek natuurgebied Het Springendal. Of bezoek omliggende plaatsen als Denekamp, Tubbergen en Weerselo. Op een kleine 2,5 kilometer lopen/ fietsen van de camping sta je bovendien al in het centrum van Ootmarsum. Genoeg te ontdekken in dit historische stadje. Wat ga je als eerste doen?

Hier vind je onze camping met camperplaatsen in Ootmarsum 📍