• 5-sterren camping in Twente
  • Kampeerplaatsen en accommodaties
  • Uitgebreid animatieprogramma

Camping met animatie in Twente

Gaan jouw kinderen mee op vakantie? We kunnen ons voorstellen dat de faciliteiten dan ook een zeer grote rol spelen. Is animatie echt een must voor jou en je kids? Kom naar camping De Witte Berg! Onze 5-sterren camping in Overijssel biedt een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen t/m 13 jaar. De kinderen hebben de tijd van hun leven waardoor jij als ouder ook geniet van een welverdiende vakantie. Tijdens Pasen, de meivakantie, Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie staat ons enthousiaste animatieteam klaar voor je kinderen met de leukste activiteiten. Je hoeft niet bang te zijn of je kids zich wel vermaken bij De Witte Berg. Kom je ook snel vakantie vieren op onze camping met animatie?

Bekijk het aanbod
 

Kamperen in Twente

Als je wilt kamperen in Twente ben je bij ons aan het juiste adres. Onze kleinschalige camping biedt basis- (80-100 m²), comfort- (100-140 m²) en comfortplaatsen met privé sanitair (160 m²). Bij de laatste optie beschik je over een eigen douche, toilet en badmeubel. Afhankelijk van het type kampeerplaats ben je voorzien van 10 ampère stroom, eigen of gedeeld watertappunt, vuilwaterafvoer en gratis wifi. Kom ongestoord genieten van rust en privacy op onze gemoedelijke camping met animatie.

Vind je ideale kampeerplaats
 

Vakantiehuis in Twente

Gaat jouw voorkeur uit naar meer luxe? Dan heb je de keuze uit een van onze accommodaties voor 2 tot 6 personen, varierend van appartementen en lodges tot aan chalets en bungalows. Voor grote groepen bieden wij een 20-persoons groepsaccommodatie. De accommodaties beschikken allemaal over een terras voorzien van meubilair. Geniet van de buitenlucht onder het genot van een kop koffie; dat is het echte vakantiegevoel. Ondertussen beleven de kinderen de leukste avonturen op onze animatie camping.

Vind je ideale accommodatie
 
 

Faciliteiten op onze animatie camping

Op deze camping met animatie in Nederland maken de kinderen nieuwe vriendjes en vriendinnetjes en beleven zij samen uren speelplezier tijdens knutselmiddagen, filmavonden, theatervoorstellingen en sport- en spelactiviteiten. Er worden ook thema activiteiten gehouden. Het animatieprogramma is dus nooit hetzelfde!

Benieuwd wat je nog méér kunt doen op onze animatie camping? Onze camping biedt meer dan alleen maar animatie. Beleef veel waterpret in het zwembad met glijbaan of neem een duik in onze natuurlijke zwemvijver met zandstrand. Terwijl de kinderen spetteren in het water of de mooiste zandkastelen bouwen, geniet jij van het zonnetje op de ligweide. Zit het weer even tegen? Op onze camping met indoor speeltuin kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren en ze kunnen óók terecht in het zwembad, dankzij de verstelbare dak, welke met slecht weer dicht kan.

 

Kindvriendelijke facilititeiten

  • Binnen- en buitenzwembad in één
  • Professioneel animatieteam
  • Diverse speeltoestellen
  • Centrale speeltuin met springkussen
  • Indoor speeltuin Happy Heintje
  • Natuurlijke zwemvijver
  • Waterspeeltuin
 

Beoordeling | 10 | Els

"Hele fijne camping die volop in ontwikkeling is. Heerlijk zwembad met kinderbad. Animatie erg leuk en vooral het ponyrijden was bij onze kinderen erg in trek. We komen zeker terug!"

 
Boek deze camping met animatie

Een aantal van onze kindvriendelijke faciliteiten