Op het park

Op zoek naar de gezelligste kindercamping van Nederland?

Ben je op zoek naar een vakantie, die uitermate geschikt is voor kinderen? Kom dan naar de Vakantiepark de Witte Berg in Ootmarsum! Ons park biedt volop vertier voor alle kinderen van 0 t/m 10 jaar.

Kom kamperen op de speciale kampeerveldjes met speeltuintjes, overnacht in onze gave tentvilla of kies voor een bedstee in onze boslodge om de nacht door te brengen! Ons kampeerterrein en accomodaties zijn zo ingericht zodat de kids zich de hele dag door kunnen vermaken.

Tijdens de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren en in de zomervakantie hebben we elke dag een groot feest samen met Otto, Elle & Izzi tijdens het meeleeftheater. Alle kinderen dansen, springen en zingen gezellig mee! De Eendenclub zorgt voor een bomvol animatieprogramma. Ze organiseren o.a. een volleybalwedstrijd, een vossenjacht of een echte buikglijdbaan. Er wordt vanalles georganiseerd en de kinderen hoeven zich geen moment te vervelen.

Zijn je kinderen echte sportliefhebbers? We hebben speciale sportvelden om een potje te voetballen of te volleyballen.

Daarnaast hebben we een grote zwemvijver die voor verkoeling zorgt tijdens de warme zomerdagen. In de vijver ligt een grote waterattractie, waar je op- en vanaf kunt springen. Je kunt ook vissen in onze vijver of spelen op ons speelstrand met diverse waterspeeltoestellen.

In onze grote speeltuin aan het terras bevinden zich diverse attracties en een heel groot luchtkussen! Wie maakt de mooiste salto’s?

Voor de kinderen zijn er speciale faciliteiten, waaronder speciale verhoogde kinderdouche`s, wastafels speciaal voor de kinderen en een echt kindertoilet. Het sanitaire bezoek wordt zo een echt feestje.

Ook in de omgeving is er vanalles te beleven voor de kids. Neem vrijblijvend contact met ons. Wij staan u graag te woord over alles wat er hier te beleven valt.

Boek nu een plaats of accommodatie op de Witte Berg en ervaar een vakantie om nooit te vergeten!

 

Tot ziens in Ootmarsum!

Meer Op de Camping