1. 4,5 sterren ANWB camping in Twente
  2. Binnen- en buitenzwembad in één
  3. Voordelige Pinkster arrangementen

Pinksteren bij De Witte Berg

Wil je er tijdens Pinksteren graag even tussenuit om te ontspannen? Kom dan naar Vakantiepark De Witte Berg en geniet van de rust en natuur en ontdek de Twentse gastvrijheid. Vakantiepark De Witte Berg is een ANWB 4,5 sterren camping gelegen in Ootmarsum, een karakteristiek kunststadje. Verblijf een lang weekend bij ons tijdens Pinksteren en kom volledig tot rust. Wanneer je jezelf nét iets meer wilt verwennen, kun je er ook voor kiezen om je verblijf te verlengen en ook Hemelvaart bij ons te vieren. Daarnaast kun je er voor kiezen om tussen Hemelvaart en Pinksteren vijf dagen naar huis te gaan en je kampeermiddel gewoon te laten staan. Deze feestdagen zijn dé ideale gelegenheid om er een lang weekend tussenuit te gaan.

Neem je eigen tent, camper, caravan of vouwtent mee en kom bij ons kamperen op ruime kampeerplaatsen tijdens Pinksteren. Je hebt de keuze uit drie verschillende categorieën; een basisplaats, een comfortplaats of voor nog meer privacy een comfortplaats met privé sanitair. De kampeerplaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroom en hebben een oppervlakte van 80 tot 160 m2. Wanneer je liever iets meer luxe en comfort wenst, kun je ook in één van onze accommodaties verblijven. 

 
Bekijk onze arrangementen

Profiteer van voordelige kampeerarrangementen

Pinksteren

Geniet van het voordelige Pinkster arrangement van 7 juni t/m 11 juni 2019.

Pinksteren + Hemelvaart

Verblijf tijdens Pinksteren én Hemelvaart bij ons met het voordelige arrangement van 29 mei t/m 11 juni 2019.

Pinksteren + Hemelvaart 5 dagen onbewoond

Geniet van een voordelig arrangement tijdens Pinksteren en Hemelvaart van 29 mei t/m 11 juni 2019.

Wat is er te doen tijdens Pinksteren?

Je hoeft je zeker niet te vervelen op ons vakantiepark tijdens Pinksteren, er is namelijk genoeg te beleven in de omgeving en op ons park. Huur bij ons een fiets en maak op de 'Dag van het Kasteel' een prachtige fietsroute langs de parels van Twente. Of neem op tweede pinksterdag een kijkje bij de Weerselose Markt, gelegen op slechts 10 autominuten. Wanneer je ook met Hemelvaart bij ons verblijft, kun je naar de 'Hemelgames' in Oldenzaal of een bezoekje brengen aan 'Familiedag Lekker Twente' in Hengelo, dit zorgt voor gegarandeerd veel plezier samen met je gezin!

Ook op ons park is genoeg te beleven. Neem een duik in ons gloednieuwe binnen- en buitenzwembad in één waar de kinderen zich opperbest vermaken op ons gave waterspeeltoestel. Of neem een kijkje bij onze natuurlijke zwemvijver. Wie durft er van onze aquaglide te glijden? Met wat minder mooi weer kunnen de kinderen lekker klimmen en klauteren in onze indoor speeltuin of meedoen aan de leuke activiteiten van ons super enthousiaste animatieteam. Wanneer je na een drukke dag met activiteiten even geen zin hebt om te koken, kun je aanschuiven in ons restaurant 'Bie Heintje' en genieten van een lekkere maaltijd. Wanneer kom jij bij ons genieten?

Tips voor een uitje tijdens je verblijf:

  • Fietsverhuur
  • Wandeltochten
  • 'Dag van het Kasteel' 
  • Hemelgames in Oldenzaal
  • Familiedag Lekker Twente
 
Bekijk prijzen en beschikbaarheid
 

Sfeerimpressie van Vakantiepark De Witte Berg