De Witte Berg
Zomervakantie Overijssel

Zomervakantie

 • 5-sterren ANWB camping
 • Binnen- en buitenzwembad in één
 • Professioneel animatieteam

Zomervakantie

Kijk jij ook zo uit naar de zomervakantie? Lekker genieten van het zonnetje, de kinderen vrij van school en urenlang zwemplezier in het zwembad? Een zomervakantie in Twente bij kindvriendelijke camping De Witte Berg in Ootmarsum is de manier om de zomer van je leven te beleven! Op onze camping hoef je je geen zorgen te maken over de kinderen. Zij vermaken zich namelijk uitstekend in het buitenzwembad met overkapping, de zwemvijver, waterspeeltuin of de speeltuin. Bovendien is in de zomervakantie ons professionele animatieteam aanwezig. De kids vieren elke dag een groot feest samen met Jet en Teun in het meeleeftheater. Neem een kijkje in het animatieprogramma.

 

Zomervakantie op Camping De Witte Berg

Verblijf je toch liever in een accommodatie? Kies dan voor glamping in de comfortabele tentvilla of slaap in een bedstee (leuk voor de kids) in de boslodge. Andere mogelijkheden zijn een appartement of een bungalow. Of je nu kiest voor kamperen of een accommodatie huren, op het hele park maak je gebruik van gratis WiFi. Vier je de zomervakantie met een groter gezelschap? Verblijf dan in onze 20-persoons groepsaccommodatie de Heerdink Hoeve, gevestigd in een historische Saksische boerderij. Beleef een onvergetelijke kampeervakantie of vind jouw geschikte accommodatie op gezinscamping De Witte Berg. Onze camping is dé ideale bestemming voor een kindervakantie in Nederland. Beleef urenlang water- en speelpret in de natuurlijke zwemvijver, waar je lekker kunt zwemmen, vissen, spelen in de waterspeeltuin of salto’s kunt maken op de mega trampoline in het midden van de zwemplas. Speelplezier gegarandeerd! Dat geldt ook voor het professionele animatieteam, waar de kids lekker kunnen knutselen of spelletjes kunnen doen. 

Faciliteiten gezinscamping De Witte Berg:

 • Buitenzwembad met overkapping
 • Professioneel animatieteam
 • Diverse speeltoestellen
 • Centrale speeltuin met XXL airtrampoline
 • Indoor speeltuin Happy Heintje
 • Natuurlijke zwemvijver
 • Waterspeeltuin
 • Midgetgolfbaan
 • Restaurant Bie Heintje met FunBowl
 

Zomervakantie vieren in Twente

Wist je dat onze camping over een buitenzwembad met overkapping beschikt? Dankzij een verstelbaar dak beleef je bij goed en slecht weer zwemplezier. Wel zo fijn in Nederland, waar het weer niet altijd mee zit. Bij slecht weer kunnen de kinderen ook altijd terecht in onze overdekte speeltuin. Kom ook eens langs bij restaurant Bie Heintje en geniet van een hapje en een drankje op het zonnige terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de naastgelegen speeltuin met diverse attracties en een airtrampoline. Of ga een potje FunBowlen. Jong en oud beleven een onvergetelijke tijd, boordevol plezier en ontspanning, op onze familiecamping in de zomervakantie. Niet alleen de camping, maar ook de prachtige omgeving van Ootmarsum draagt hier aan bij. Ga lekker klimmen en klauteren met het hele gezin in het grootste klimbos van Nederland; Avatarz in Oldenzaal. Haal de Tarzan of Jane in je naar boven! Een familie-uitje naar Dierentuin Nordhorn of Avonturenpark Hellendoorn zijn ook aanraders tijdens de zomervakantie.

Zomervakantie bij De Witte Berg