1. 5-sterren ANWB camping
 2. Binnen- en buitenzwembad in één
 3. Professioneel animatieteam

Zomervakantie

Kijk jij ook zo uit naar de zomervakantie? Lekker genieten van het zonnetje, de kinderen vrij van school en urenlang zwemplezier in het zwembad? Een zomervakantie in Twente bij kindvriendelijke camping De Witte Berg in Ootmarsum is de manier om de zomer van je leven te beleven! Op onze camping hoef je je geen zorgen te maken over de kinderen. Zij vermaken zich namelijk uitstekend in het binnen- en buitenzwembad, de zwemvijver of de speeltuin. Bovendien is in de zomervakantie ons professionele animatieteam aanwezig. De kids vieren elke dag een groot feest samen met Jet en Teun in het meeleeftheater. Het afwisselende animatieprogramma organiseert onder andere volleybalwedstrijden, vossenjachten en er is zelfs een buikglijbaan.

 • Zomervakantie regio Noord: 15 juli t/m 28 augustus 2022
 • Zomervakantie regio Midden: 8 juli t/m 21 augustus 2022
 • Zomervakantie regio Zuid: 22 juli t/m 4 september 2022
Boek een zomervakantie
 

Zomervakantie op Camping De Witte Berg

Verblijf je toch liever in een accommodatie? Kies dan voor glamping in de comfortabele tentvilla of slaap in een bedstee (leuk voor de kids) in de boslodge. Andere mogelijkheden zijn het trekkershuisje, het appartement of de bungalow. Of je nu kiest voor kamperen of een accommodatie huren, op het hele park maak je gebruik van gratis WiFi. Vier je de zomervakantie met een groter gezelschap? Verblijf dan in onze 20-persoons groepsaccommodatie de Heerdink Hoeve, gevestigd in een historische Saksische boerderij. Beleef een onvergetelijke kampeervakantie of vind jouw geschikte accommodatie op gezinscamping De Witte Berg. Onze camping is dé ideale bestemming voor een kindervakantie in Nederland. Beleef urenlang water- en speelpret in de natuurlijke zwemvijver met zandstrand, waar je lekker kunt zwemmen, vissen, spelen in de waterspeeltuin, zandkastelen bouwen op het strand of salto’s kunt maken op de mega trampoline in het midden van de zwemplas. Speelplezier gegarandeerd! Dat geldt ook voor het professionele animatieteam, waar de kids lekker kunnen knutselen of spelletjes kunnen doen. 

Faciliteiten gezinscamping De Witte Berg:

 • Binnen- en buitenzwembad in één
 • Professioneel animatieteam
 • Diverse speeltoestellen
 • Centrale speeltuin met springkussen
 • Indoor speeltuin Happy Heintje
 • Natuurlijke zwemvijver
 • Waterspeeltuin
 • Midgetgolfbaan
 • Restaurant Bie Heintje
 

Zomervakantie vieren in Twente

Wist je dat onze camping over een gloednieuw binnen- en buitenzwembad in één beschikt? Dankzij een verstelbaar dak beleef je bij goed en slecht weer zwemplezier. Wel zo fijn in Nederland, waar het weer niet altijd mee zit. Bij slecht weer kunnen de kinderen ook altijd terecht in onze overdekte speeltuin. Kom ook eens langs bij restaurant Bie Heintje en geniet van een hapje en een drankje op het zonnige terras, terwijl de kinderen zich vermaken in de naastgelegen speeltuin met diverse attracties en een airtrampoline. Tip voor de kinderen; knuffel lekker met de pony’s en maak een ritje over het vakantiepark. Jong en oud beleven een onvergetelijke tijd, boordevol plezier en ontspanning, op onze familiecamping in de zomervakantie. Niet alleen de camping, maar ook de prachtige omgeving van Ootmarsum draagt hier aan bij. Ga lekker klimmen en klauteren met het hele gezin in het grootste klimbos van Nederland; Avatarz in Oldenzaal. Haal de Tarzan of Jane in je naar boven! Een familie-uitje naar Dierentuin Nordhorn of Avonturenpark Hellendoorn zijn ook aanraders tijdens de zomervakantie.

Boek jouw zomervakantie

Zomervakantie bij De Witte Berg