De Witte Berg
Winterkamperen Overijssel

Winterkamperen

  • Kamperen met (privé) sanitair deluxe
  • Op een 5-sterren camping
  • Nabij natuurgebied het Springendal

Winterkamperen aan de Duitse grens in Overijssel

Denk jij bij winterkamperen alleen maar aan kou en slapeloze nachten? Niet meer nodig! Tegenwoordig wordt winterkamperen steeds populairder en er zijn dan ook steeds meer campings die dit aanbieden. En doordat dit steeds populairder wordt, wordt het ook steeds comfortabeler. Ook bij De Witte Berg in Ootmarsum is winterkamperen mogelijk. Tijdens de gehele winter maak je gebruik van ons verwarmde (privé) sanitair deluxe. Dat betekent super de luxe kamperen in de prachtige natuur van Twente! Wanneer kom jij winterkamperen in Overijssel?

 

Swipe voor meer foto's ➜

 
 
 

Kamperen in de winter bij De Witte Berg

Kamperen in de winter doe je bij De Witte Berg! Hier kun je grenzeloos genieten van de Twentse gastvrijheid en de uitgestrekte natuur rondom de camping. Je kunt kiezen voor een comfortplek of een comfortplaats met privé sanitair deluxe. De privé sanitair units zijn ruim opgezet en beschikken over een douche, toilet, badmeubel en extra lang aanrechtblad met wasbak. De kampeerplaatsen met privé sanitair hebben een oppervlakte van 150 m² en beschikken over 10 ampère elektriciteitsvoorziening, een waterkraan met afvoer en CAI aansluiting. De comfort plaatsen hebben een oppervlakte van 100 tot 140 m², 10 ampère elektriciteitsvoorziening en gezamenlijk waterpunt en toiletgebouw. En de voordelen van kamperen in de winter? Je ervaart veel rust en ruimte én het is vele malen goedkoper dan tijdens de zomermaanden. Waar wacht je nog op? Kom kamperen op onze wintercamping in Nederland!

Tijdens de periode van Oktober tot April is het zwembad gesloten en is de horeca en receptie beperkt geopend.

Het camperservice station is afhankelijk van het temperatuur geopend.

 

Jouw kampeerplaats in het kort:

  • Verwarmde (privé) sanitair unit
  • Oppervlakte van 120m² tot 150 m²
  • 10 ampère elektriciteitsvoorziening
  • CAI aansluiting bij de kampeerplaatsen met eigen prive sanitair de luxe
  • Douche, toilet en wasbak
  • Gratis wifi
 

Jouw comfortplaats met privé sanitair deluxe ⤵

 

To do's tijdens jouw kampeervakantie in de winter

Tijdens de winterperiode zijn de meeste faciliteiten bij Vakantiepark De Witte Berg gesloten. Daarentegen kun je je wel vermaken tijdens een potje FunBowl. Perfect in combinatie met een heerlijke lunch en/of diner bij Restaurant Bie Heintje. In de omgeving van ons vakantiepark maak je de mooiste winterwandelingen door natuurgebied het Springendal of door het unieke Arboretum Poort Bulten. Vergeet ook zeker geen bezoek te brengen aan één van de gezellige steden: het kunstzinnige en authentieke Ootmarsum of de Duitse waterstad Nordhorn. Vanaf De Witte Berg ben je er zo! Liever een wat actievere activiteit? Beleef ijsplezier in de overdekte ijshal van IJsbaan Twente of waterpret in één van de binnenzwembaden in de omgeving. Kortom; er is genoeg te doen in de omgeving van De Witte Berg tijdens jouw vakantie in de winter!

 
 
 

Veelgestelde vragen over winterkamperen

✦ Op welke camping in Twente kan ik winterkamperen?

Dat kan bij De Witte Berg in Ootmarsum, een 5-sterren camping nabij Oldenzaal! Gedurende de winter kun je gebruikmaken van het privé sanitair deluxe. Dit betekent dat je beschikt over een verwarmde privé sanitair unit met onder andere een douche, toilet en ruim blad met wasbak. Daarnaast beschik je over elektriciteitsvoorziening, een waterkraan met afvoer, CAI aansluiting en gratis wifi.  

✦ Wat kan ik allemaal doen tijdens mijn vakantie in de winter bij De Witte Berg?

Tijdens de wintermaanden zijn de meeste faciliteiten op De Witte Berg niet geopend. Sinds december 2022 kun je ook FunBowlen bij Restaurant Bie Heintje. Perfect in combinatie met een heerlijke lunch en/of diner. Maar je kunt ook genieten van de prachtige omgeving met veel mogelijkheden. Denk aan het bezoeken van steden en het maken van prachtige winterwandelingen door de mooie Twentse natuur. Daarnaast kun je ook zeker een kijkje nemen bij de Cosmos Sterrenwacht, de Othmar Bierbrouwerij of de Twentse spaboerderij.